FOTO: Věra Ježková
Nikdy jsem nic nevynalezla
27. 3. 2025Jsem manuálně zručná, dokážu si poradit se spoustou věcí. Umím například vyměnit vypínač, těsnění vodovodního kohoutku, pracovat s příklepovou vrtačkou, s menší pomocí smontovat nábytek, plést, háčkovat, trochu šít… Jsem i dost tvořivá. Umím docela dobře psát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.4.2025 06:35
Věrko, nikdy člověk neumí vše. Ale ty toho umíš hodně, hodně. A jsi přitom skromná. Někdy si říkám, vím, že nic nevím.
Alena Tollarová
29.3.2025 20:12
Věrko, ani já jsem nic nevynalezla a vůbec mě to nemrzí. Ani tak šikovná jako Ty nejsem ... a přesto se mi na světě líbí. :)
Helena Přibilová
28.3.2025 21:14
Paní Věrko, máte mnohostranné nadání, které u Vás obdivuji. Já jsem manuálně zručná, manžel je naopak studijní typ, takže se dobře doplňujeme. Zdravíme Vás oba, ať se Vám daří.
Zuzana Pivcová
28.3.2025 17:43
Já zručná nikdy nebyla a nejsem. Brala jsem to s humorem a občas jsem toho zneužívala s tvrzením, že "jsem humanitní typ". Ty jsi,Věrko, viditelně všestranná.
Zdenka Jírová
27.3.2025 23:17
Také si nejsem vědoma, že bych nějak obohatila lidstvo nějakým vynálezem. Možná jsem docela šikovná, dělala jsem už ledacos, jak ruční práce, tak jsem i pomáhala muži na chalupě - lakovala jsem, oklepávala cihly, pracovala na zahradě. Tak jsem spokojená sama se sebou, že jsem své zkušenosti mohla předat svým dcerám.
Jana Šenbergerová
27.3.2025 22:59
Pěkný článek, Věro. O to víc mě mrzí, že jsme se nikdy nesetkaly. A těší mě, že tady se můžeme setkávat, i když jen virtuálně.
Martina Růžičková
27.3.2025 20:48
Věro, prima článek s bezva vybranými citáty! Na takové jsi prostě machr! Několik krásných háčkovaných dokladů tvé šikovnosti mám doma. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA