Fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Jak jsme se v Mozambiku těsně minuli s Islámským státem
27. 3. 2025V severní provincii Cabo Delgado v Mozambiku jsme byli v září roku 2017. Krátce po našem odletu radikalizovaní muslimští mladíci provedli koordinované útoky ve městě Mocímboa da Praia ve stejné provincii.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
28.3.2025 21:25
Děkuji vám všem za milé komentáře i kladná hodnocení mého článku. Také děkuji paní Jarmilce K.J. za moc hezká slova, která mi věnovala v rubrice L/N.
Martina Růžičková
27.3.2025 20:58
Moc děkuji za další poutavý článek. Škoda, že obyvatelům Mozambiku a bohužel i mnoha dalších zemí není dopřáno žít v klidu.
Zuzana Pivcová
27.3.2025 19:58
Helenko, nebe stojí při Vás. Ať můžete cestovat tak dlouho, jak jen to bude možné. Já už nikam nepojedu, ale to, kde jsem kdy byla, si pamatuji stále.
Marie Měchurová
27.3.2025 17:23
Moc Vás obdivuju. Vaše reportáže z exotiky nemají chybu!! My jsme toho s manželem dost procestovali, ale Mozambik bych nedala.
Věra Ježková
27.3.2025 15:30
Děkuji za další zajímavou reportáž. Pozdravujte manžela, má můj velký obdiv.
Eva Mužíková
27.3.2025 14:03
Využila jsem nucené relaxace z důvodu užívání antibiotik a přečetla jsem si pozorně další z Vašich zajímavých článků.
Alena Tollarová
27.3.2025 12:44
Příroda, moře a pláže krásné, život těžký ... Děkuji za nahlédnutí do Mozambiku a přeji vám oběma zdraví k dalšímu cestování.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.3.2025 12:31
Paní Helenko jste úžasná cestovatelka a jsem ráda, že nás seznamujete se zeměmi o kterých si jen můžeme snít. Opět pěkná fotoreportáž. Zkušenosti a postřehy s reálným životem obyvatel je jiný než ten z rezortů all inclusive.
Blanka Lazarová
27.3.2025 09:20
To není nic pro mě. Je to jak z jiné planety. Hold úroveň žití je v různých koutech světa velmi, ale velmi odlišná. A při dnešní globalizaci se dějí věci pro lidi z jiné části světa nepochopitelné. Helenko, přeji vám úspěšné objevování dalších koutů naší planety a děkuji za vaše sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA