Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Výlet do Klášterce nad Ohří
22. 3. 2025Je březen, venku je hezky, slunce už má docela sílu. Vždycky, když volám svým kamarádkám, tak mi sdělí, že jsou mimo domov. My už jsme docela dlouho nikde nebyli, pořád se mi stýská po našem pejskovi, a tak jsem oznámila manželovi, že prostě musíme taky někam vypadnout.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
24.3.2025 20:01
Díky za tip na výlet. Klášterec znám jen z obrázků zámku. Ani jsem netušila, že tam jsou také lázně.
Zuzana Pivcová
24.3.2025 18:27
Neznámý kraj, neznámé město, ale jsem ráda, že jsem si od Tebe mohla rozšířit vědomosti.
Jana Šenbergerová
24.3.2025 08:50
Na Klášterec nad Ohří už mohu jen s nostalgií vzpomínat. Strávili jsme tam delší dovolenou, než bylo původně v plánu. Jeli jsme poprvé navštívit manželovu sestru, která se tam s manželem přestěhovala z Aše. Na Moravě záplavy, a tam sucho, že dno Ohře bylo samý kámen. Tehdy lázně určitě nefungovaly, ale k prameni Evženka se jezdilo pro vodu. V zámku byla expozice porcelánu a parkety vrzaly tak, že to rušilo výklad průvodkyně. Zámecký park se mi moc líbil, i když nebyl moc opečovávaný, ale spíš tajuplný, protože tam došlo k vraždě. V hlavě mi utkvěla zámecká sala terrena. Díky, Naďo, vrátila jsi mě do doby, kdy ti tři, se kterými jsem tam byla, ještě žili.
Miluše Hasenohrlová
23.3.2025 10:58
Nadi, znám to tam velice dobře, až na ten hřbitov. Je to můj rodný kraj. Lázně jsou opravené a plně funkční .Ale mě se líbí více Kadaň a její okolí.
Helena Přibilová
23.3.2025 10:34
Na Klášterec nad Ohří mám také hezké vzpomínky. Byli jsme tam loni v létě, navštívili jsme místní malebné lázně, prošli jsme se podél řeky i krásným zámeckým parkem. Děkuji za připomenutí.
Soňa Prachfeldová
23.3.2025 09:03
Je dobře, že jste vyrazili, člověk to potřebuje. Moji známí tam mají oblíbené lázně a jezdí každoročně. Foťák fotí dobře, že a bylo co fotit.
Anna Potůčková
23.3.2025 08:22
Počasí vám hodně přálo, fotky jsou moc hezké. Místo neznám, tak alespon jej vidím na fotkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA