Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Výlet do Klášterce nad Ohří
22. 3. 2025Je březen, venku je hezky, slunce už má docela sílu. Vždycky, když volám svým kamarádkám, tak mi sdělí, že jsou mimo domov. My už jsme docela dlouho nikde nebyli, pořád se mi stýská po našem pejskovi, a tak jsem oznámila manželovi, že prostě musíme taky někam vypadnout.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
23.3.2025 07:50
Ach jo, zase roluji a mimoděk jsem se asi dotkla hodnocení - jako se to stává mnohým z nás... posílám 10* za hezký článek i zajímavé fotky. Kláštercem jsme projížděli, když mě muž vezl do Lázní Jáchymov. Jen jsme se tam stavili na benzínce. Při lázeňském pobytu jsem jezdívala do Ostrova, na Boží Dar, do Karlových Varů. Teď vidím, že jsem si měla udělat výlet i do tohoto pěkného města. Díky, Naďo :-).
Jitka Hašková
22.3.2025 19:25
Naďo, tam jsem nikdy nebyla. Je to krásné a pozoruhodné město. Díky za článek a fotky.
Jarka Jendrisková
22.3.2025 18:40
V Klášterci nad Ohří jsem nikdy nebyla. Podle vašeho článku i fotek určitě stojí za vidění. Ten zámek je jak Červená Lhota v Jižních Čechách. Díky za tip před nadcházející turistickou sezónou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA