O rosomákovi a kachně
Ilustrační foto: Freepik

O rosomákovi a kachně

28. 3. 2025

Už dávno všichni víme, že rosomák není pták. Olympik kdysi žertovným rýmem vnesl do  národa  informační zmatek, který pak Petr Janda vysvětloval a vysvětloval...

Můj příběh příroda vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Kuriózní zážitky překvapující svojí nepravděpodobností jsou žádané, čtivé a vždy najdou svoje příznivce, toužící po pokračování. Jsem fanda příběhů na hraně sci-fi a nemusí to být zrovna Akta X.
Libuše Křapová
Já se dnes přinutím! Sednu a tu příhodu napíšu, slibuji :-) Pokud mi v tom nezabrání bloklý mezižeberní nerv, to u počítače dlouho nevydržím.
Iva Bendová
Ještě dodávám, že často používám tzv. rychločtení a vznikají tím v mé hlavě různé kuriozity, ale příběh Šárky jsem si ráno vychutnala plně ;-)
Iva Bendová
V první vteřině jsem si představila opravdového boxera, navíc v červených (!) rukavicích :-D Viz příspěvek v 10,09 h. ;-)
Dagmar Vargová
Libuš, tak já už se nedivím ničemu... a děvčata, díky za skvělé "zahájení" pátku :-).
Šárka Bayerová
My už ji máme taky :-(((
Zuzana Zajícová
Hihi, bezva článek... jen mě teda napadá, že jsem možná učinila chybu, když jsem si zakoupila samo rozmrazovací lednici :-)
Šárka Bayerová
Boxer!?! To mě zajímá! :-)
Alena Velková
Děvčata, to jsou tedy situace :-)
Libuše Křapová
Šárko, Dášo, a co byste řekly na situaci, kdy před vás na chodník spadne ze stromu pes boxer? Skutečná událost :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%