Ilustrační foto: Pixabay
Nenávist a předsudky
22. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.3.2025 09:47
Kdo jiný by měl podat člověku pomocnou ruku než člověk, když na lidskost se spoléhat nedá ...
Daniela Lender Chaloupková
23.3.2025 17:38
Díky za článek, mluvíte mi z duše. Zvedá se mi žaludek na lidmi, kteří šíří žluč kolem sebe, a nejen v souvislosti s Ukrajinou. Oni nás potřebují, protože tam se bojuje i za nás. Je mi líto lidí, právě seniorů, kteří mi za tento názor dávají mínusové body, přestože zcela určitě pamatují osmašedesátý. Přesto jsou nepoučitelní a nevěřící.
Jana Jurečková
22.3.2025 21:16
Dobře jste to paní řekl, možná nebyla schopna nic odpovědět. Doma se musí zamyslet především sama nad sebou....
Iva Bendová
22.3.2025 09:16
Snadný terč pro lidi plné jedu, co svou zmatenou duši a srdce obalili hávem nenávisti tak, že nemohou svobodně dýchat a vysílat lásku. Prosím o život bez jediného dne ba ani hodiny v jejich rozpoložení. Kdopak se na nich asi takto podepsal ... ? Jsou v bludném kruhu, chybí jim láska a zároveň ji od sebe odhánějí, nešťastníci. "Nejnebezpečnějšími nemocemi srdce jsou vždy nenávist, závist a lakota" - Pearl S. Buck, americká spisovatelka.
Libuše Münsterová
22.3.2025 07:09
Pane Berko, mluvíte mi z duše. Souhlasím s Vámi. Nevím, proč je mezi lidmi tolik nenávisti. Je mi z toho smutno. My máme sousedy Ukrajince, ale téměř se nepotkavame, oni jsou celé dny v práci, ani o nich nevíme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA