FOTO: Jaromír Šiša
O tom, jak jsem si málem koupil inkontinenční vložky
20. 3. 2025Reklamní urologické přestávky patří nedílně k výdobytkům televizní doby. Při jedné z nich jsem k vlastnímu úžasu, patrně nedostatečným přísunem tekutiny, zůstal sedět a díky tomu objevil prostenal.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Lender Chaloupková
23.3.2025 17:43
Moc jsem se zasmála. Přestože jsem chronický "vypínač" reklam, nedá se před nimi utéci. Zažila jsem v autobuse maminku s dvěma dětmi. Cca desetiletý chlapeček, bez jakékoliv souvislosti, do omrzení opakoval: "Pálí, svědí, bodají ...", .... atd. O co všechno jsme my, dříve narození, přišli sledováním "pouhého" pana Vajíčka .. :-)). Moc děkuji.
Milan Pepo
20.3.2025 19:18
Maminka se ptá Honzíka co by si přál od Ježiška pod stromeček. ,,Dámské tampóny." Zní odpověď. Maminka zalapá po dechu. ,,No... v televizi mami říkali, že se s tím dá plavat, bruslit, jezdit na kole, běhat, cvičit... Za tu cenu to bude mít ten Ježíšek zadarmo." dí na to syn.
Šárka Bayerová
20.3.2025 14:35
Nádhera. Vyčerpávající shrnutí. Děkuji. Já dodnes nemohu zapomenout na reklamu z devadesáti na "plenky, které byly suché, i když byly mokré"...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA