O tom, jak jsem si málem koupil inkontinenční vložky
FOTO: Jaromír Šiša

O tom, jak jsem si málem koupil inkontinenční vložky

20. 3. 2025

Reklamní urologické přestávky patří nedílně k výdobytkům televizní doby. Při jedné z nich jsem k vlastnímu úžasu, patrně nedostatečným přísunem tekutiny, zůstal sedět a díky tomu objevil prostenal.

Bylo jasné, že promlouvá ke mně. Stačí několik tabletek, podle reklamního klipu vlastně jen jedna, a spíte, spíte a spíte, dokud vás neprobudí hlad.

Dříve jsem reklamní vstupy proběhal, dnes jsou moje nejoblíbenější a hlavně inspirující. Bohužel jsou však krátké a často přerušované, dokonce i filmy pro pamětníky a pohádkami. Letáky jsou sice fajn, ale kde vzít jistotu, že distributor nezapomene schránku naplnit, což telka eliminuje.

Kde jinde se třeba dozvíte, že i banku můžeme mít rádi. Na dva kliky založíte účet, a na třetí přidají kartu, použitelnou hned na tři způsoby. Vybrat hotovost v bankomatu nebo platit bezhotovostně. V místech bez bankomatů, a kde karty neberou, pak platí použití třetí.

Doby, kdy kuchyně hyzdily různé mixéry a pánve určené k přepalování tuku, jsou v nenávratnu. Dnes umí jeden přístroj všechno a navíc se dá snadno umýt pod kohoutkem. Úklid, jak by smet. Nikdy nebyl snazší, pryč jsou doby podomních prodejců vysavačů, kteří vám doma předvedli, jaký jste čuňata a ještě vás nutili prolistovat katalog roztočů.

Proč bych utrácel za drahou posilovnu, když se dá cvičit na univerzálním stroji a s úsměvem sledovat Pepiho, jak na jiném univerzálním stroji všechno nakrájí, umíchá, rozšlehá a na závěr dietně uvaří.

A nebo Thermolka. Jen díky televizi víme, že je ideální na klouby, na záda, na svaly, na slepý střevo, na všechno.

Senioři chodí pozdě spát a brzo se probouzí, a tak pro ně neexistuje přívětivější slogan, než do půlnoci objednáš, ráno máš. Krátký spánek orámovaný užitečnou zábavou, a ještě stihnou být na osmou u doktora a navzájem se v čekárně informovat o ranním nákupu bez pokladní fronty.

Ale ani skvělé výrobky z reklam nejsou pro všechny. Co jsou mi platné vlasové preparáty, po kterých se jediný koneček neroztřepí a všechny se lesknou, když vzácný vlasový torzo mám natolik krátký, že se ještě ani nestačí třepit a místo vlasů se mi leskne celá hlava. Když ji umývám, tak si při té příležitosti opláchnu i vlasy.

Úplně jsem zapomněl na inkontinenční vložky. Tak tenké, tak pohodlné, nikdy neprotečou na diskošku jak dělané, navíc s prostenalem vytvářejí dokonalou symbiózu. Co prostenal nááááhodou nekontrolovatelně pustí, vložka uchová. A když jich mají v akci o pajsku navíc, no to už vůbec.

glosa nákupy reklama
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Lender Chaloupková
Moc jsem se zasmála. Přestože jsem chronický "vypínač" reklam, nedá se před nimi utéci. Zažila jsem v autobuse maminku s dvěma dětmi. Cca desetiletý chlapeček, bez jakékoliv souvislosti, do omrzení opakoval: "Pálí, svědí, bodají ...", .... atd. O co všechno jsme my, dříve narození, přišli sledováním "pouhého" pana Vajíčka .. :-)). Moc děkuji.
Jarka Jendrisková
Já mám nejradši : "Jen grep a pivo. Nic víc."
Rostislav Mraček
Tak to se vám zase povedlo! Skvělé!
Alena Švancarová
Tak to jsem se pobavila,super a jak pravdivé.
Milan Pepo
Maminka se ptá Honzíka co by si přál od Ježiška pod stromeček. ,,Dámské tampóny." Zní odpověď. Maminka zalapá po dechu. ,,No... v televizi mami říkali, že se s tím dá plavat, bruslit, jezdit na kole, běhat, cvičit... Za tu cenu to bude mít ten Ježíšek zadarmo." dí na to syn.
Libuše Křapová
A co teprve zelený mužíček a modrý zajíček :-)
Zuzana Zajícová
Nejlepší je dělat si z reklam legraci, a to ty umíš :-)
Dagmar Vargová
Díky za bezva čtení, pobavilo :-).
Šárka Bayerová
Oprava: ...z devadesátek...
Šárka Bayerová
Nádhera. Vyčerpávající shrnutí. Děkuji. Já dodnes nemohu zapomenout na reklamu z devadesáti na "plenky, které byly suché, i když byly mokré"...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne bude "Jaro". Otestujeme vás nejen ze znalostí jarních rostlin, ale i různých pranostik a vůbec "poslů jara".

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

20%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

19%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%