Ilustrační foto: Pixabay
Malý příběh z daleké cesty
20. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Iva Bendová
20.3.2025 16:14
Publikovala jsem cca 20 let jako Savková, vysvětleno v představení se, když ťuknete na moje jméno, paní Jano, děkuji za reakci ;-)
Jana Kollinová
20.3.2025 13:33
Paní Ivo, děkuju za zajímavý článek i verše, jen jsem se nezorientovala v tom, co je tvorba Ivy Savkové a co Ivy Bendové. Možná je to jedna a tatáž autorka, ale malé přiblížení by bylo milé.
Iva Bendová
20.3.2025 08:40
Moje mamka kouřila cca 60 let, přestávky a pokusy proběhly, ale tu poslední, opravdu poslední, měla těsně před propuknutím těžkého zápalu plic, který ji z kuřáctví nadobro "vyléčil" - za nedlouho dovrší 94 let ve slušné kondici a bez známek demence, hurá! :-D
Michaela Přibová
20.3.2025 08:11
Ivo, to já bych o těch "posledních cigaretách" mohla napsat celou knihu. :-)
Iva Bendová
20.3.2025 08:07
To bych si, Míšo, ráda přečetla ;-) Kouřila jsem jen jako puberťačka, abych nekazila partu, a tu poslední jsem si dala na výletě z 9. třídy :-D Vám i Blance srdečně děkuji za reakci.
Michaela Přibová
20.3.2025 08:02
Líbí se mi váš způsob podání. Vypráví zrnko kávy. Kdysi jsme měli na tvůrčím psaní úkol takto napsat článek. Dostala jsem téma "poslední cigareta" . V tomto duchu jsme psali všichni. Vám se to velmi povedlo. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA