Dobré ročníky
Ilustrační foto: Freepik

Dobré ročníky

18. 3. 2025

Alena Mornštajnová 1963, Karin Lednická 1969, Scarlet Wilková 1969, Radka Denemarková 1968, Barbora Šťastná 1973, Lenka Chalupová 1973,  Petra Klabouchová 1980, Kateřina Tučková 1980, Markéta Prášková 1981, Štěpán Javůrek 1987 a další…

historie knihy spisovatelé
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarka Jendrisková
Děkuji všem za reakce a vaše tipy na knihy.
Marie Měchurová
Zajímavé, že se nám rozepsaly hlavně ženy. Taky děkuju za tipy na zajímavé čtení.
Vlastimila Kosorínová
Děkuji za typy.Mažu do knihovny.
Věra Ježková
K paní Wilkové bych doplnila ještě Až uvidíš moře a Desetkrát a dost. První z nich jsem od ní dostala s věnováním za výhru v soutěži a od té doby si její knížky kupuju.
Vladimír Mrázek
Přiznejte si, že jedny vymývače mozků nahradili druzí, se stejným charakterem a s jedinou pravdou, přepisovači historie dle momentální potřeby (odstrašující příklad europoslankyně Nerudová). Mnozí protagonisté let padesátým ve vhodnou dobu prozřeli a prohlásili se za demokraty a dnes jsou adorováni.
Zdenka Soukupová
Děkuji za tipy na další knížky, které si ráda přečtu. Ze současných autorů mám ráda Jana Štiftera (přečetla jsem všechno), Štěpána Javůrka, Jiřího Hájíčka...
Miroslava Veverková
Děkuji Vám za velmi pěkný příspěvek. To, co jmenujete, je moje nejoblíbenější literatura. Četla jsem skoro všechny uvedené tituly. Mezi ...a další bych určitě zařadila Janu Poncarovou (Podbrdské ženy, Nultá hodina a vlastně i ostatní její knihy), Michala Vaněčka (Mlýn), Markétu Lukáškovou (Odvaha), Lucii Hlavínkovou ( Kdo šije u Podolské), Jana Štiftera.....máte pravdu - mnoho dalších.
Alena Velková
Děkuji za inspirativní článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%