Ilustrační foto: Pixabay
Přidejte, prosím, padesátý
13. 3. 2025Přibližně padesát poddruhů pohledu pouze pomocí písmena "p".
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.3.2025 16:49
Přidám ještě: pracněji, povýšeně, potřeštěně, poklidně, pracněji, poeticky, prostě, panovačně
Iva Bendová
13.3.2025 16:31
Jste skvělí! :-D Dík a uznání pro dámy rozšiřuji i na pány. Většina lidí, co potkávám, pohlíží tak nějak pokerově /od výrazu poker face/, ale chůze, ta prozradí venku hodně, o té mám někde zvláštní pojednání. Jak už teď kvůli retinopatii nevidím tváře zdáli tak detailně, tak podle chůze známé lidičky poznávám. Máme v seznamu "potměšile"? Jsem zvědavá, kolik jich dáme dohromady. Mohla bych pověřit češtinofila /to jsem také/ a češtinologa pana Brabce o průběžné sčítání? Děkuji předem! :-)
Dušan Brabec
13.3.2025 15:26
Přidávám: pekelně, platonicky, pěkně, pomateně. Zároveň se hlásím do Crazy clubu, protože hrátky s češtinou mne hodně baví - viz několik mých článků zde na i60.
Anna Potůčková
13.3.2025 15:13
Podivně, podbízivě, poručnicky, prostorově, pokoutně, potutelně......
Jana Šenbergerová
13.3.2025 15:00
... postupně, polomrtvě, přítulně, podlézavě, přihlouple, popudlivě ...
Iva Bendová
13.3.2025 13:24
Jj, nějaké mě ještě napadly před spaním, ale nechala jsem prostor ostatním, a už nechtěla měnit původní text - nezklamaly jste, milé dámy, děkuji! :-D
Eva Mužíková
13.3.2025 13:22
Posraně:)))) plazivě, podrážděně, potutelně, připáleně, prestlžně, přívalově, pubertálně, plazivě, polohlasně, podprahově, případně
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA