Jak jsem způsobila mezinárodní ostudu
Eurovision. FOTO: Sims2aholic8 – Vlastní dílo, CC BY 4.0, wikimedia

Jak jsem způsobila mezinárodní ostudu

5. 3. 2025

Nedá se nic dělat, je to tak. Způsobila jsem mezinárodní ostudu a zapříčinila totální neúspěch našeho kulturního vyslance v senzačním a jedinečném velkopořadu Eurovision Song Contest 2009.

Česká televize kultura Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Příběh z prostředí mně absolutně neznámého, pokud se tvorby a přípravy týče, jsem jen jedním z cílových diváků, ale jedno mám přece jen s Vámi společného, paní Zuzano, ostudě při zahraničním obchodním jednání jsem čelila několikrát a ne vždy úspěšně. Líbí se mi Váš profesní "svět".
Dušan Brabec
I já, když mám v hlavě nějaký úžasný nápad na článek, tak ten mně pomalu ale jistě zaplňuje mozkové závity (např. Hrajeme si s češtinou). Jinak anglicky je GYPSI, ale bohužel si Banga dal přezdívku GIPSI... No a co?!? Já kdysi dělal šéfredaktora specializovaného odborného časopisu a tam mně zase utekla tehdy fatální chyba do tučného nadpisu článku. Jó to jsem se tenkrát styděl sám před sebou... Ale to už je dávno.
Zuzana Zajícová
:-) Aleno, nepsala. Ale dodnes mám úchylku, koukám na grafiku v televizi a vidím občas chyby, ale mám pro ně pochopení, stát se může leccos v tom fofru, který v televizi panuje. Špatně ovšem snáším hrubky, překlepy se dají pochopit.
Alena Velková
Kdysi jsem koukala v únoru na sněhové zpravodajství a tam byl titulek: Přívaly sněhu v červnu...nepsala jsi to taky ty? :-)
Marie Bartošová
Ironický nadhled, úsměvné podání tehdy asi prekérní situace - to se mi líbí. (Taky bych dala přednost Pravidlům moštárny!)
Libuše Křapová
Uf. Zuzko, povede se. A teď je z toho historka na vpomínání, jak jednou ... :-)
Jana Šenbergerová
Jak se říká, chybovat I odpouštět je naštěstí lidské. Možná se jednou budeme divit, jakých nelidských chyb se bude dopouštět AI, v mém podání UI. Odjakživa sedávám u PeCe, nikoliv u PC (písí).
Helenka Vambleki
Pěkný příběh, díky, vtáhla jsi mne do zákulisí, kam se divák televize jen tak hned nedostane a ani nemá tušení, kolik lidí pracuje na jedné jediné zprávičce z domova či světa

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%