Všechny fotografie: Martina Růžičková
S foťákem za detaily do Holešovické tržnice
4. 3. 2025Fotím ráda detaily. Snažím se najít něco poutavého i v tom, co by většina lidí přešla bez povšimnutí. Baví mě nejen takové, které vytvořila příroda, ale hledám je i uprostřed města. Přitahují mě i místa, která se mnohým jistě jeví jako poněkud nevábná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
4.3.2025 18:40
Tak to jsou fotky podle mého gusta. Martino, bezva nápad. Taky mám ráda focení detailů, zapadlých koutů a odhalování zajímavostí pomocí fotoaparátu. A navíc ještě zajímavý článek, krátký, přitom informační. Paráda.
Věra Ježková
4.3.2025 16:14
Martino, díky za nový pohled na tržnici. Jak víš, na detaily moc nejsem. Některé vnímám, některé ne. A některé by mě nenapadlo vyfotit.
Zuzana Pivcová
4.3.2025 15:14
Připadám si jako barbar, protože do této tržnice jsem chodila jen po listopadu, když tam začaly fungovat trhy. Záhy jsem však od toho upustila.
Naděžda Špásová
4.3.2025 14:40
Holešovice jsem čtyři roky denně navštěvovala, chodila jsem tam na Oděvní průmyslovku. Měla jsem ráda Stromovku. Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA