Co jsem viděla v řece
Všechny fotografie: Anna Čípová

Co jsem viděla v řece

23. 2. 2025

Mé představy o zimě jsou poetické. Příroda pod bílou peřinou ozářená slunečním svitem, třpytící se sníh a mráz, který štípe do tváře.

Letošní zatím nabídla málo sněhu a velmi málo dnů, kdy teplota klesala hluboko pod mrazu. V Beskydech se výrazně ochladilo až ve druhé polovině února.

Dvacátý únorový den byl slunečný a mrazivý. Zvědavost, jak se proměnila řeka, zvítězila nad bolestí nohy. Pajdala jsem, ale jásala nad ledovými výtvory. Hodinu a půl jsem šmejdila očima, co vyfotit. Výsledek uvidíte ve fotogalerii.

A co jsem v řece viděla? Například karnevalovou masku, přistávající letadlo, povijany s krajkou, sopku a obličej dámy, které uplaval klobouček. Co uvidíte vy, nechávám na vaší představivosti a fantazii.

Přeji příjemné dny a fotografům dobré světlo.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Aničko, nejen hezké fotky, ale už jen ten nápad je bezva. Pár zvířátek a příšerek jsem rozeznala. A je škoda, že už nám mráz nemaluje na okna. to se mi vždycky líbilo. :-)
Martina Růžičková
Aničko, díky za kouzelnou ledovou podívanou. Opravdu probouzí fantazii. :-)
Jan Zelenka
Moc hezké fotky. Něco jsem tam viděl, ale asi nemám dost fantazie.
Jana Šenbergerová
To je krása, kterou u nás vůbec nebylo vidět. Dokonce ani obyčejné rampouchy! Díky, Aničko.
Marie Seitlová
Aničko, krásné ledové fotky, moc se ti ty útvary povedly.
Anna Potůčková
Aničko hezké ledové fotky. Na jedné z fotek jsem viděla zuby krokodýla.
Naděžda Špásová
Aničko, taky ráda fotím vodu, ale ty jsi opravdu paní fotografka, krásné fotky.
Zdenka Soukupová
Ano, je to taková malá zoo, jak píše Irena. Aničko, krásné fotky. :-)
Eva Mužíková
Aničko, opět skvělé záběry.
Irena Mertová
Vidím i zvířata: psy, kočku, ryby, ptáky a také motýla... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 8. týden

Tento týden si zahrajeme na školu. Vědomostní kvíz se bude týkat fyziky. Tak schválně, co všechno si ještě pamatujete ze školy?