Ilustrační foto: Freepik
Když jeden přecení své síly
24. 2. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
26.2.2025 19:22
Zatím mi to dobře šlape po lesních pěšinkách i po silnicích. Ale vic jak 9 až 10 kilometrů v pohodě nedám. Nohy dobré, nebolí, ale zradí mne celková únava. Tak chodím jen tak daleko, kolik toho zvládnu. Samozřejmě záleží i na terénu. Zajímavé je, že mne neunavují docela prudká stoupání, horší to je z prudkého kopce dolů, ale tak to asi má většina turistů.
Jana Hošková
26.2.2025 12:29
Pro upřesnění:.Tak po zhlédnutí doprovodného fota dodaného k mému článku jsem běžela k zrcadlu,abych se ujistila,že jako tato stařenka ještě fakt nevypadám...příště tam snad radši dodám své vlastní foto :-))
Jana Šenbergerová
25.2.2025 09:15
Také se mi podařilo přecenil své síly. Nebylo to ve městě, ani v blízkém lese, ale ve vzdálených Alpách. Bohužel se to neobešlo bez následků. Mám za sebou docela krušný rok. Kdysi jsem chodila sama na mnohakilometrové výlet. Teď jsem ráda, když dojdu se smetím k popelnicím. Ale zlepšuje se to, možná si letos troufnu zase jezdit na kole. Moc mi to chybí. Naštěstí na to nejsem sama.
Hana Rypáčková
25.2.2025 08:24
Ano, jinak se chodí po lesních cestičkách a jinak po betonu. Šlapat chodník mne fakt nebaví..
Naděžda Špásová
25.2.2025 00:04
Ano, taky ráda chodím, ale snažím se moc neunavit, a hlavně se snažím nechodit sama.
Alena Tollarová
24.2.2025 19:46
Stane se mi občas, že pochoduji a pochoduji a je to v pohodě. Sednu si do autobusu a nějak ztuhnu a mám problém při vystupování. Lepší už to nebude :☻
Zuzana Pivcová
24.2.2025 18:24
Dovedu si to dost představit, loni jsem se vydala jednou sama na houby a na zpáteční cestě z lesa jsem už začala přemýšlet, jestli mám stopovat nebo si mobilem zavolat taxíka. Nohy mě bolely mimořádně.
Rostislav Mraček
24.2.2025 18:10
Takových zážitků je nám zapotřebí. Jistě se budete těšit vzpomínkou, jak jste to zvládla. Prosedět ten čas v křesle? Nač byste vzpomínala?
Mirek Hahn
24.2.2025 11:30
Občas je hlava silnější než tělo :-) Hlavně, že to dobře dopadlo. Občas se mi přihodí totéž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA