Co umí jaro
FOTO: Dana Straková

Co umí jaro

18. 2. 2025

Moc se těším na jaro a než se ho dočkám, aspoň si o něm přemýšlím. Třeba o tom, jak voní a co všechno dokáže!

příroda
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Moc hezká úvodní fotka. Jaro patří mezi nejkrásnější období roku. Těším se, že si zasázím bylinky a různé kytičky.
Eva Mužíková
Samozřejmě i já se na jaro těšim, na to vše krásné co nám přináší. Ale na takové, které přijde v ten pravý jarní čas. Takže bych uvítala, kdyby pravá zima ještě nepředala vládu a koloběh pŕírody zůstal ve svých kolejich.
Dana Straková
Děkuji všem, co mi k článku něco napsali. Jen pro objasnění, já pochopitelně neočekávám, že jaro přijde v únoru, čeká nás ještě nejmíň zimní březen, i když podle kalendáře právě on patří s dubnem a květnem mezi jarní měsíce.
Libuše Křapová
Už aby to jaro tady bylo :-)
Jan Zelenka
Také se těším na jaro. Přináší slunce, teplo a novou životodárnou energii.
Alena Tollarová
Také se na jaro těším. Ale teď v polovině února teprve přišla zima a poslala nám sníh a mráz. Vůbec mi připadá, že u nás v nížině se zima poslední roky posunuje směrem k jaru. Už nikdy nechci zažít to, co loni. Stačil jeden mraz a zničil veškerou úrodu ovoce. Stromy sice znovu obrazily a zazelenaly se, ale květy a tím pádem i úroda byly pryč. Nepamatuji se, že bych neměla jediný vlašský ořech.
Zuzana Pivcová
Dano a ostatní, připadá mi, že roční období a s nimi spojené přírodní divy pospíchají čím dál víc. Asi to bude spojeno s mým věkem, že to tak cítím, ale někdy mě napadne, a to není moc veselé, že příroda pospíchá, jako by tu neměla mít moc času.
Iva Bendová
Mám to stejně, p. Velková, ale co by na to řekla Bobina? ;-) Jaro miluji, už od 1. března ho psychicky cítím přicházet, navzdory všem pranostikám o kamnech, ono i předjaří, když se vydaří ... ;-) Ten zázrak prvních bledulí a sněženek.
Anna Potůčková
Na jaro se moc těším. To budu i mnohem častěji v přírodě. A když je opravdu teplo, není jak si sednout pod pergolu a v klidu venku vypít kávu.
Vladislava Dejmková
Také se těším na jaro, je to pro mě takové pozitivní období plné naděje. Už pŕemýšlím o tom, co vysadím do truhlíků na která okna, i co musím udělat na zahradě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%