Ilustrační foto: Pixabay
Vesele i vážně o smíchu
18. 2. 2025Smějete se rádi? Že se ptám, viďte? Smích je většinou projevem našich nejkrásnějších emocí – radosti, veselí, nadšení aj. Na rozdíl od úsměvu, který je v zásadě pouze specifická grimasa, je smích doplněn o charakteristické zvuky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
18.2.2025 14:01
Díky za článek, který je věnován smíchu. Smích prospívá každému z nás a čím více smíchu je, tím lépe. Ne nadarmo je brán jako koření našeho života. Mnohdy však je nám k smíchu i to co druhému je k pláči.
Jana Kollinová
18.2.2025 13:16
Zajímavý článek. Při čtení mě jsem si také vzpomněla na léčbu smíchem panem profesorem Nešporou a stejně tak se mi do tváří vloudí úsměv, když slyším hýkavý smích spisovatele Patrika Hartla. Smích je mému srdci milý, pokud to není smích ironický.
Irena Mertová
18.2.2025 13:08
Směji se ráda. Smát se s někým je úžasné. Ne někomu. Líbí se mi z uvedených citátů: Humor je, když se člověk přesto směje.; Zlo můžeme zničit beze zloby jedině smíchem..
Alena Tollarová
18.2.2025 12:37
Smích je nejlepší koření života a snažím se ho užívat každý den co nejvíc.
Hana Rypáčková
18.2.2025 11:35
Vzpomínám na první úsměvy miminek. Bývaly to neuvědomělé záškuby pusinek. Ale tak milou
čké.. Ano smích je lék pro každého.
Dušan Brabec
18.2.2025 10:14
To je směšné cha cha cha... Přehrajte si úryvek z představení hry Járy Cimrmana Hospoda Na Mýtince: www.youtube.com/watch?v=IAhJFS87lnc&t=3s. To rozesměje opravdu každého!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA