Úvodní foto: Freepik, foto v textu Jan Zelenka
Kurzivka novoroční
15. 2. 2025Tak jsem doma, při sklence střiku, přemýšlel o tom, co mi ten nový rok 2025 vlastně přinesl dobrého. Ale aby bylo jasno. V žádném případě nechci být negativní. Snažím se hledat jen samá pozitiva. A s těmi do tohoto roku vstoupit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
18.2.2025 10:13
Takový začátek roku nemůže přinést nic jiného, než další hezký a naplněný rok. Zvedám pomyslnou sklenku červeného a přeji vám ho ze srdce celého.
Soňa Prachfeldová
17.2.2025 11:47
S veselou myslí se dojde dál. A prý myšlenkám, které nám nedělají dobře, nedovolit vstoupit.
Zuzana Pivcová
16.2.2025 20:31
Líbí se mi. Navíc mi fotka silně připomíná jedno zákoutí na Chodově na Jižním Městě.
Věra Ježková
16.2.2025 08:25
Jendo, pěkné. Ať ti slunce svítí co nejvíc. Ráda se budu těšit s tebou. :-)
Elena Valeriánová
15.2.2025 21:14
Pane Zelenko, Váš článek je takové pohlazení po duši. Klid, pokoj, smíření a vděk. Vděk za to, že nám je dopřán ještě nějaký čas. A Vy ten čas i přes všechny Vaše zdravotní neduhy žijete krásně a naplněně. A to přeji i nám všem. Celý rok pohodu a zdraví, Elena
Jan Zelenka
15.2.2025 15:59
Děvčata, děkuji vám za komentáře. Evo, pejsek mi doma moc chybí, ale už bych měl problém se o něj postarat. Tak občas prohrábnu kožíšek nějakého pejska venku. Většina psů mne zde už zná.
Eva Mužíková
15.2.2025 15:49
Honzo, takové články mám moc ráda. Když hladíš ty psí kožíšky určitě si vzpomínáš na Britney. Ja si na Bertíka také občas vzpomenu, ale už bych vlastního pejska se všemi radostmi, ale i starostmi nechtěla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA