Všechny fotografie: Marie Měchurová
Kamélie a sklo - výstava v Květné zahradě v Kroměříži
17. 2. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
19.2.2025 14:56
Marie, děkuji za pozvání, hned bych se tam rozjela. Kdo může ať neváhá. Já jsem byla v Kroměříži dvakrát, jednou soukromě a jednou na školním výletě s U3V. Bylo to skvělé. Výstava vypadá, dle Tvých fotek, úžasně. A ještě mám jednu příhodu k té jízdě bez dokladů. Jednou jsme jeli do Jeseníku a nastoupil těsně před Jeseníkem revizor. Seděli jsme na "čtyřce" a vedle nás dvě paní ze Zlatých Hor. Ta jedna měla seniorský lístek a byla bez dokladů. Nevím, kolik zaplatila, ale určitě ji to přišlo na víc než stojí plné jízdné.
Martina Růžičková
17.2.2025 20:57
Maruško, měli jste krásný zážitek. Tvoje krásné fotky to dosvědčují. :-)
Jitka Hašková
17.2.2025 19:29
Marie, je to velká krása. To je dobře, že jsi o tom napsala a nafotila to. Díky.
Marie Seitlová
17.2.2025 17:15
Maruško krásná souhra skla a květin. Nádhera, díky za článek a fotky.
Jana Šenbergerová
17.2.2025 15:57
Tam by se mi také líbilo, ale ráda se spokojím i s tím, co jste mi umožnili dovědět se a vidět v tomto článku. Díky.
Naděžda Špásová
17.2.2025 13:55
Maruško, to je nádhera, tam by se mi taky líbilo, ráda si prohlížím arboreta a zahrady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA