Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
Turnov. FOTO: Jindra Hubačová

Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany

12. 2. 2025

Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.

ekonomika města a obce společnost životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Důležité pro vás je, že konečně víte, v jak úžasném městě bydlíte.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, pokud nejste schopná pochopit, že co sděluji vám, je o mně a to co sdělujete vy mně je o vás, tak to svědčí také o vás, včetně vaší pravdy. Z mojí strany končím s kočkováním a pište si dál co chcete. Vím, že opět to bude o vás a to už mě nezajímá.
Olga Škopánová
Paní Caklová myslím, že pravda se může říkat i když není příjemná. Mějte se.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, nepíši o vašich hovadinách, ale píši o tom, co jste díky vaší neznalosti, napsala o reinkarnaci a to jste napsala skutečně hovadinu. Pokud v tomto kontextu nevnímáte rozdíl, je jen vaše věc. Ale to že jste 15.2.2025 08:25 napsala: "Paní Caklová své hulvátství sice okecáváte ale dost trapně." to vypovídá o vás. A jak jsem již níže napsala, já bych si to vůči vám nedovolila napsat i kdybych si to myslela. Nejsem hulvát a proto vám přeji krásnou neděli!
Olga Škopánová
Paní Caklová zato píšete o mých hovadinách takže píšete o svých vlastních.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, plně s vámi souhlasím, proto také já nikomu nepíši, že "trapně obhajuje své hulvátství", ani v případě, kdybych k tomu měla důvod.
Olga Škopánová
Paní Caklová já vám nic nepodsouvám já pouze souhlasím s vaším tvrzením, že to co napíšete vy vypovídá především o vás.
Jitka Caklová
.... ale nejsem hulvát, tak jak se mi stále snažíte podsouvat.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, nedovolila bych si vám napsat, že vaše hulvátství trapně okecáváte, ale dovoluji si trvat na tom, že vaše zmínka o reinkarnaci, je hovadina a mohla bych to nazvat mnohem expresivněji, ale nejsem hulvát.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, někdo jiný, jako například vy, v 08:25. Mějte se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%