Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
Turnov. FOTO: Jindra Hubačová

Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany

12. 2. 2025

Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.

ekonomika města a obce společnost životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Ač nemám ráda průzkumy porovnávání, neboť někdo musí být vždycky nejhorší, tak mně by se například líbilo, kdyby se v příštím "indexu prosperity mikroregionů", nejlepším mikroregionem stalo Mnichovo Hradiště. Komplexní rekonstrukce náměstí do historické podoby se povedla. Přestože dlažba, napodobenina historické, ne každému vyhovuje, tak náměstí jako celek je nádherné ze všech stran.
Olga Škopánová
Dost nechápu proč paní Caklová kvůli celkem nevinné poznámce má potřebu stříkat jedovaté sliny.
Olga Škopánová
Paní Caklová jako vždy o voze, když jiní o koze. To, že jsem nevěděla, že Turnov se umístil na prvním místě neznamená, že nevnímám hodnoty, které vytvořili druzí.
Jitka Caklová
09:08 Co je humorného na tom, když člověk nevidí a nevnímá hodnoty, které vytvářejí druzí. Dle mého názoru je to vrchol ignorance.
Naděžda Špásová
Tak to je zajímavé, vzhledem k tomu, že z Podbořanska pocházím ( Vroutek), tak mě to udivilo. Mám tam kamarádky, budu se jich muset zeptat.
Jitka Caklová
:-) "Diskutují v 8:54" v tomto smyslu, neprojevila smysl pro humor.
Jarmila Komberec Jakubcová
Tak je vidět, že diskutují v 08:54 má smysl pro humor. V Turnově jsem nikdy nebyla.
Jitka Caklová
To je príma. Možná proto, že v Turnově nedělá starostku a nemá za nic zodpovědnost, paní Škopánová.
Hana Rypáčková
Mně se v Turnově líbilo, ale byla jsem v okolí jen týden. Milí lidé, spokojení a přátelští.. Lékařskou péči jsem nevyužila, tak nevím..
Olga Škopánová
Zírám, oči valím, nemůžu uvěřit Turnov se umístil na první příčce, netušila jsem že žiji v tak úžasném městě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%