Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
Turnov. FOTO: Jindra Hubačová

Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany

12. 2. 2025

Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.

ekonomika města a obce společnost životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mirek Hahn
Zajímavé.... Nejhorší výsledky bych zhruba odhadl i bez statistiky, nejlepší bych netrefil.
Jitka Caklová
:-) :-) Paní Škopánová, vy mě opravdu bavíte, proto na vaše invektivy reaguji. O Turnově jste ve svém prvním příspěvku zapochybovala vy. V Turnově žijete a jak jste napsala, nevíte jak je to úžasné město. Já tam nebydlím, ale jezdím tam nakupovat, mám tam přátele a líbí se mi tam. Ale klidně ve svých názorech pokračujte, máte na ně plné právo, stejně jako já. :-) :-)
Lenka Kočandrlová
Bohužel Vary jsou na tom špatně,tam jsou lidi snad jen o festivalu.Jinak malé platy ,ale ceny jak v Praze. Myslím,že nějaká tam zřízená VŚ nic nevyřeší,protože kde by ty studenty po skončení studia asi zaměstnali??? Lázeňství upadá a když jdu městem,tak vidím prázdné ulice, obchody...
Soňa Prachfeldová
Tak to jste mě moc nepotěšili, Ústecký kraj je nejhorší.
Olga Škopánová
Paní Caklová tak na tom se shodneme neporovnávejte a nechte Turnov na pokoji nežijete zde.
Helena Štěpánková
Někde se možná žije lépe, n+kde hůře, ale hlavně je na každém z nás, jak život prožíváme, zda se umíme radovat i z maličkostí, anebo láteřit na kde co.
Jitka Caklová
To, že vy jste v 07:10 zírala, valila oči, nemohla uvěřit a netušila, že Turnov je úžasné město, tak za to já opravdu nemohu a klidně "plivejte jedovaté sliny" dál. Mně se Turnov líbí, stejně jako Mnichovo Hradiště a s "nejhoršími" Podbořany nemohu porovnávat, neboť jsem tam zatím nikdy nebyla.
Jana Kollinová
Na rozdíl od obyvatel Turnova nemám důvod k radosti. Teplice jsou na mezi nejhoršími regiony. Lázeňské město! Ach jo!
Olga Škopánová
Paní Caklová nemá ráda průzkumy a porovnávání, protože zkoumat a porovnávat může jen ona.
Jitka Caklová
A ještě jsem nezmínila rekonstrukci nádraží ČD a hned vedle výstavbu terminálu (bus).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%