Ilustrační foto: Freepik
Óda na šalše a jíchy
15. 2. 2025Jsem postižená. Ulítávám nejen na pikantnich historických příbězích a záhadách, ale často i na exotickém vaření. Mnohdy až tak extravagantním, že bývám postrachem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Šárka Bayerová
15.2.2025 21:20
Děkuji všem za přečtení a vlídná slova. Pokračování hotovo a je už na čekačce...
Jana Šenbergerová
15.2.2025 18:27
Také už jsem jedla leccos, ale se šalší ani jíchou u mě neuspějete, leda by ... Ale na to si ráda počkám.
Eva Mužíková
15.2.2025 15:40
Na holoubatech na všechny možné způsoby vyrostl můj synek. Také jsem jedla pečené vrabce, bažanty, nutrii a jezevce. Ale labuť, nebo páva bych z citových důvodú odmitla. Dokázala jsem si pochutnat na býčich koulích, které bohužel jsou v této době těžko k sehnàní...Těšim se na pokračování.
Alena Velková
15.2.2025 13:03
V Praze máme dostatek holubů, tak zkuste napsat nějaký pěkný recept, protože by bylo fajn, kdyby nám pečení holubi lítali do huby :-)
Zuzana Zajícová
15.2.2025 10:06
Ṣ̌árko, tys mi tady na i60 scházela! Jsi pro mě zde na webu tím pravým kořením.
Libuše Křapová
15.2.2025 09:17
Šárko, nenechte nás - hlavně tedy mne - dlouho čekat na své recepty :-) Navnadila jste mne. À propos - jak rychle čtu a špatně vidím, původně jsem četla, že ...... babičky toužíte ochutnat už od dětství :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA