Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Gambie a Senegal: africký kolorit a lidské příběhy
12. 2. 2025Jsou tři hodiny ráno a Oliver nás svým autem dovezl do našeho domova v Gambii, státečku vloženém do Senegalu po obou stranách stejnojmenné řeky. Noční africká vesnice nevypadá zrovna vábně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
12.2.2025 12:28
Paní Helenko velmi ráda čtu Vaše články o cizích zemích doplněné autentickými fotkami. Byla jsem několikrát na Kapverdách, hlavně v zimních měsících, ale Senegal s Gambií už jsem nezvládla. Přiznám se, že jsem většinu času trávila v rezortech a občas jela na výlety na ostrovy.
Helena Přibilová
12.2.2025 11:18
Pane Brabec, především bych Vám chtěla poděkovat za zájem o moje články. Pokud jde o Váš dotaz, cestujeme, protože je to smysl našeho života. Děti nemáme. Pokud jde o finanční prostředky, žijeme velmi skromně, přičemž jsme stále pracovně aktivní.
Dušan Brabec
12.2.2025 10:47
Krásné počteníčko, krásná fotodokumentace. Podobně jako v předchozím článku o Kanadě. Ani v jedné z těchto zemí jsem nebyl, byť jsem byl už leckde - naposledny cesta po jižním Thajsku. Zajímalo by mne, jak to děláte, že s takovou četností cestujete de facto po celém světě a přitom máte děti (dítě)?!? A rovněž to che mít nezanedbatelné finanční zázemí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA