Všechny fotografie: Alena Tollarová
Podruhé pěšky ode vsi ke vsi
9. 2. 2025Řídím se heslem, že pohyb je život. Nohy mi díky bohu stále slouží a klouby nebolí. Cosi mě pudí ven protáhnout se a provětrat hlavu. Všude je něco zajímavého k vidění, stačí se jen rozhlédnout a třeba popojet kousek od domova.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
9.2.2025 13:47
Ali, jak já ti tu turistiku závidím. Kvůli nepovedené operaci s ní mám už 9 měsíců utrum, tak jsem ráda, za tvé fotky.
Marie Měchurová
9.2.2025 13:00
Ali, Ty jsi k neutahání. Zase moc hezká fotodokumentace. Včera jsme šli taky do vedlejší vsi, ale ještě pořád jsem nenašla kablík na stažení fotek. Fotím zatím mobilem. Na procházce nohy nebolely, večer bylo mazání. Začínáme stárnout...
Elena Valeriánová
9.2.2025 11:21
Ještě jednou se vrátím k fotogalerii. Líbí se mi, že je různorodá. Krásné jsou mlhavé záběry i záběry architektury, kde kladeš důraz i na detaily, takže divák si může udělat jasnou představu o tom, co mu sděluješ. Paráda.
Elena Valeriánová
9.2.2025 11:13
Ty jsi naše neúnavná průvodkyně Tvým krajem. Kdo ho nezná, tak ho dobře pozná prostřednictvím Tvých zajímavých článků a krásných fotografií. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA