Ilustrační foto: Pixabay
Můj život s gamblerem
14. 2. 2025Bude to osm let, kdy vyšla má kniha s názvem Život s gamblerem. Kdybych se o ní rozhodovala dnes, nechtěla bych, aby vyšla. Tehdy jsem to myslela jako varování, avšak klasicky v tom řada čtenářů hledala jen prachsprostou senzaci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Bittnerová
18.2.2025 09:22
Zuzana Zajícová - dnes už bych to taky nedokázala napsat.... Ta knížka vznikla v dost těžké době. A dnes bych ji už nevydala. Platí to, co jsem napsala i řekla v tom filmu (a trochu to potvrzují i některé příspěvky v diskusi), že naše společnost s těmito tématy neumí pracovat, neumí se k nim nějak postavit a komunikovat je. Navíc dnes se obvykle čtou jen nadpisy:-).
Zuzana Pivcová
17.2.2025 13:28
Asi to je dost hrozné. Jedna moje někdejší spolužačka měla syna s dobře placeným, i když náročným zaměstnáním, byl to veselý, optimistický muž, velký fešák, sloužil na vojně pro svou výšku dokonce u Hradní stráže. Stal se z něj gambler, bez práce, peněz a málem i střechy nad hlavou. Pak jsem se ale dověděla, že šel pracovat do ciziny jako spousta mladých mužů, vydržel, dnes už je tam roky a snad se má dobře, vím, že matka ho jezdí navštívit. Vše ale takhle dobře nedopadne, spíš jen výjimečně.
Jana Šenbergerová
15.2.2025 14:11
Zatímco vás drogy připraví nejdřív o peníze a pak o rozum, u gamblerství je to naopak. Nejdřív ztratíte rozum a pak přijdete o peníze. Všechno kolem je pak už jen doprovodný program, kterým můžete zničit nejen sebe, ale i své rodiny. Je dobře, že jste "šla s kůží na trh", možná to pomůže zachránit kůže jiných.
Zdenka Jírová
15.2.2025 01:28
Je to hrozná životní zkušenost, kterou jste prošla. Je dobré od vás, že jste si ji nenechala pro sebe a jste ochotna ji předat jako výstrahu zejména mladým. Film jsem viděla.
Dana Puchalská
14.2.2025 17:08
Martino,nedalo mi to a podívala jsem se na film,o kterém píšete. Je to síla... Znám ze svého okolí několik rodin, které si tímhle peklem prošly.
Dušan Brabec
14.2.2025 14:25
Mně jen vrtá hlavou, proč jste od něho zavčas neodešla, navíc když jste nebyli sezdaní... Jinak v okruhu mých známých došlo k tomu, že plnoletý ženatý človek s jedním dítětem se dal na poker a rodiče ho museli vytáhnout z dluhů tak, že jim na to praskly celé úspory a nadto museli prodat byt. A nakonec se s ním stejně jeho manželka rozvedla...
Jitka Caklová
14.2.2025 11:11
08:53 Paní Vargová, články na mém profilu jsou, krom "Buchty domácí", psané od roku 2018. Ty "v šuplíku" jsou psané během roku 2014.
Zuzana Zajícová
14.2.2025 10:55
Žila jsem s alkoholikem...můj nakladatel mi nabídl, abych o tom napsala. Zkusila jsem to, nejde to... jste silnější než já...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA