Můj život s gamblerem
Ilustrační foto: Pixabay

Můj život s gamblerem

14. 2. 2025

Bude to osm let, kdy vyšla má kniha s názvem Život s gamblerem. Kdybych se o ní rozhodovala dnes, nechtěla bych, aby vyšla. Tehdy jsem to myslela jako varování, avšak klasicky v tom řada čtenářů hledala jen prachsprostou senzaci.

Můj příběh psychika
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Bittnerová
Zuzana Zajícová - dnes už bych to taky nedokázala napsat.... Ta knížka vznikla v dost těžké době. A dnes bych ji už nevydala. Platí to, co jsem napsala i řekla v tom filmu (a trochu to potvrzují i některé příspěvky v diskusi), že naše společnost s těmito tématy neumí pracovat, neumí se k nim nějak postavit a komunikovat je. Navíc dnes se obvykle čtou jen nadpisy:-).
Zuzana Pivcová
Asi to je dost hrozné. Jedna moje někdejší spolužačka měla syna s dobře placeným, i když náročným zaměstnáním, byl to veselý, optimistický muž, velký fešák, sloužil na vojně pro svou výšku dokonce u Hradní stráže. Stal se z něj gambler, bez práce, peněz a málem i střechy nad hlavou. Pak jsem se ale dověděla, že šel pracovat do ciziny jako spousta mladých mužů, vydržel, dnes už je tam roky a snad se má dobře, vím, že matka ho jezdí navštívit. Vše ale takhle dobře nedopadne, spíš jen výjimečně.
Jana Šenbergerová
Zatímco vás drogy připraví nejdřív o peníze a pak o rozum, u gamblerství je to naopak. Nejdřív ztratíte rozum a pak přijdete o peníze. Všechno kolem je pak už jen doprovodný program, kterým můžete zničit nejen sebe, ale i své rodiny. Je dobře, že jste "šla s kůží na trh", možná to pomůže zachránit kůže jiných.
Zdenka Jírová
Je to hrozná životní zkušenost, kterou jste prošla. Je dobré od vás, že jste si ji nenechala pro sebe a jste ochotna ji předat jako výstrahu zejména mladým. Film jsem viděla.
Dana Puchalská
Martino,nedalo mi to a podívala jsem se na film,o kterém píšete. Je to síla... Znám ze svého okolí několik rodin, které si tímhle peklem prošly.
Dušan Brabec
Mně jen vrtá hlavou, proč jste od něho zavčas neodešla, navíc když jste nebyli sezdaní... Jinak v okruhu mých známých došlo k tomu, že plnoletý ženatý človek s jedním dítětem se dal na poker a rodiče ho museli vytáhnout z dluhů tak, že jim na to praskly celé úspory a nadto museli prodat byt. A nakonec se s ním stejně jeho manželka rozvedla...
Dagmar Vargová
11:11 Aha :-).
Jitka Caklová
08:53 Paní Vargová, články na mém profilu jsou, krom "Buchty domácí", psané od roku 2018. Ty "v šuplíku" jsou psané během roku 2014.
Libuše Křapová
Rozumím.
Zuzana Zajícová
Žila jsem s alkoholikem...můj nakladatel mi nabídl, abych o tom napsala. Zkusila jsem to, nejde to... jste silnější než já...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%