Můj život s gamblerem
Ilustrační foto: Pixabay

Můj život s gamblerem

14. 2. 2025

Bude to osm let, kdy vyšla má kniha s názvem Život s gamblerem. Kdybych se o ní rozhodovala dnes, nechtěla bych, aby vyšla. Tehdy jsem to myslela jako varování, avšak klasicky v tom řada čtenářů hledala jen prachsprostou senzaci.

Můj příběh psychika
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Šárka Bayerová
Jste silná, Martino...
Dagmar Vargová
Paní Martino, chápu Vás. Nechtěla bych prožívat nic podobného. Přeji Vám hodně síly a vše dobré v dalších dnech...
Dagmar Vargová
Paní Caklová, ve Vašich komentářích a diskuzích na Ringu jste několikrát zmínila Vaše články v "šuplíku". Ale všechny ty články jsou přece dostupné na Vašem profilu. Četla jsem je všechny.
Jitka Caklová
Paní Martino, jak já Vám rozumím. Pravda, nežila jsem s gamblerem, ani s alkoholikem, ale na dlouhá léta mě poznamenalo neradostné pracovní dětství aniž bych tušila, jaký přínos pro mě jednou bude mít. Vím kolik lidí jsem si proti sobě postavila svými "ubrečenými" články zde na i60 a jsem ráda, že je mám zpět v "šuplíku". Čeká nás nelehké období a co já vím, třeba moje stažené články opět spatří světlo světa. Děkuji vám za tento článek ♥♥♥
Blanka Lazarová
Paní Martino, rozumím vám a cítím s vámi.
Olga Škopánová
Když někdo jde s něčím na veřejnost musí počítat s celou paletou názorů a někdy ne příliš lichotivých. A neměl by se tomu divit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%