Všechny fotografie: Naděžda Špásová
I takový je únor
4. 2. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
5.2.2025 08:15
Hezké fotky. Když mi odešel parták kocourek, tak jsem si pořídila novou kočičku a starost o ní mi nakonec dala trochu zapomenout. I když na kocoura Piškota se zapomenout nedá.Tak tě chápu a vím co je to mít zvířecího kamaráda.
Naděžda Špásová
4.2.2025 23:52
Moc děkuji za vaše příspěvky, vždycky mě to povzbudí abych to nevzdala. Pejska plánuji hledat po Velikonocích.
Marie Novotná
4.2.2025 23:42
Tady přidávám***** * ,které mi někam utekly. Nebe modré jako šmolka,paráda.
Zuzana Pivcová
4.2.2025 19:37
Tvé fotky vypadají už docela jarně. Už přijde brzy jaro. A Tobě bude také lépe.
Soňa Prachfeldová
4.2.2025 17:25
Fotky jsou moc hezké. Znám velký smutek po mých psích kamarádech. Nemohla bych bez pejska být. Únor se nám zase rychle odvíjí. Letí to.
Anna Potůčková
4.2.2025 17:10
Sama moc dobře vím, jaké to je, když odejde pejsek jež se stal součástí rodin. My nemáme Marilyn od září a není večera, kdy si na ni vzpomenu. Nemá mě kdo zahřívat v nohách, kde ona tak moc ráda spávala. Jistě už se těšíte na jarní práce na své zahradě. To přijdete na jiné myšlenky. Letos bude zima delší, vloni už bylo v tuto dobu téměř jaro.
Věra Ježková
4.2.2025 16:45
Naďo, moc pěkné fotky. Tvé stýskání po pejskovi je přirozené a bude ještě nějakou dobu trvat. Přeji ti hodně hezkých chvil. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA