Vzpomínání na učitele neoblíbených předmětů
Všechny fotografie: Věra Ježková

Vzpomínání na učitele neoblíbených předmětů

5. 2. 2025

Pokud vzpomínáme na školní léta, vybavíme si nejspíš své oblíbené učitele. Tak zní i zadání této soutěže. Vzpomínka na učitele, kterého jsme měli rádi.

škola vzpomínky Zimní soutěž 2025
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Milá Věruško* - díky moc za nádherné vzpomínání ♥
Marta Hrušková
Náš „matikář“ procházel v 70. letech lavicemi s ukazovátkem v ruce a vyvolával náhodně žáky se záludnými otázkami. A dožadoval se odpovědi na nějaký matematický nesmysl, na který by věděli odpovědi snad dva či tři žáci. Přestože se ze všech sil snažili napovídat, většinou to skončilo stejně – nehodný a neznalý vyvolaný musel nastavit ruce a oním domlouvátkem dostal „domluvu“ přes ruce. Tyhle středověké metody skončily až poté, co někomu zlomil prst a to už se vzbouřili nejen jeho rodiče. A tenhle „kantor“ konečně odešel do důchodu.
Martina Růžičková
Věro, bezva pojaté vzpomínání.
Marcela Pivcová
Věro, připomněla jste mi svými vzpomínkami Vaše školní léta. Také jsem měla oblíbené i neoblíbené učitele, asi jako všichni žáci. K těm oblíbeným patřila paní učitelka, která mě učila na prvním stupni snad čtyři roky. Byla jsem jediná ve třídě, která ji oslovovala "paní učitelko". Vzpomínám i na učitelku klavíru z hudební školy - byla mladá, veselá, pěkně se oblékala a hlavně byla výborná klavíristka. Neoblíbené učitele si nebudu připomínat - to už jsem nebyla žákyně a neoblíbený byl ředitel školy, kde jsem učila.
Zuzana Pivcová
Je vidět, žes učitele vnímala lidsky a hezky, proto jsi o nich dokázala právě tak napsat.
Věra Ježková
Děkuji vám za hezké hodnocení. :-)
Eva Mužíková
Věrko, už jsem to jednou napsala, Ty zkrátka umíš krasně psát o všem.
Alena Tollarová
Věrko, hezky se Tvé vzpomínání čte.
Rostislav Mraček
To je tak pěkné!
Jana Vargová
Hezký a milý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%