Vzpomínání na učitele neoblíbených předmětů
Všechny fotografie: Věra Ježková

Vzpomínání na učitele neoblíbených předmětů

5. 2. 2025

Pokud vzpomínáme na školní léta, vybavíme si nejspíš své oblíbené učitele. Tak zní i zadání této soutěže. Vzpomínka na učitele, kterého jsme měli rádi.

škola vzpomínky Zimní soutěž 2025
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Hezký článek. A až se někdy osobně setkáme,tak Ti něco povím. Ano?
Jitka Hašková
Umíš moc hezky napsat své vzpomínky.
Jan Zelenka
Věrko, opět moc pěkný článek. Už jsme o něm spolu mluvili. Dokážeš vždy perfektně zpracovat námět a dát mu i vhodnou formu. Tvé texty se hezky čtou.
Jarmila Komberec Jakubcová
Věrko moc hezké povídání. Já mám Střední průmyslovou školu grafickou a to byla taková výběrovka. Chodil tam i pan Zelenka. Vzpomínám na jednoho kantora, bohužel už jméno jsem zapomněla a ten maloval na tabuli obrázky oběma rukama.
Anna Potůčková
Hezké vzpomínání. Já měla na Učnovské škole oblíbeného třídního učitele Otakara Foltýna. Ano, byl to otec toho vojáka, o kterém se ted hodně píše ve spojitosti jeho nynější funkce: Koordinátor strategické komunikace Úřadu vlády. Ještě dodám že tento učitel nás učil z Občanské nauky a z tělocviku. Vedl střelecký kroužek, kam jsem moc ráda chodila. Přezdívku měl "kůn", protože stejně jako kůn na dostizích běhal.
Alena Velková
Většinu učitelů jsem měla ráda, ale jednoho - na zeměpis ne - a on zase nesnášel mně...byla to řežba...musela jsem se hodně učit, abych mu neudělala radost, že bych neuměla :-)
Naděžda Špásová
Věrko, hezké vzpomínky. Já mám Oděvní průmyslovku v Praze. Nevím jak teď, ale tenkrát to byla holčičí škola, učily nás jen učitelky, jediný muž byl profesor na stroje. Ale bylo to docela príma
Michaela Přibová
Vérko, moc hezké vzpomínání. Přesně takhle bych popsala FF UK, tohle jsem prožila a takto viděla mé studium.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%