Ilustrační foto: Freepik
Vzpomínky na plesání
1. 2. 2025Pluji, na vlnách valčíku o modrém Dunaji, slavnostně vyzdobeným sálem. Okolo pasu mne objímá můj tanečník. Krásný mladý muž. Ve slavnostním obleku mu to opravdu sekne. Nadýchané toalety mladých dam víří kolem nás. Přehlídka bezstarostnosti a mládí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Nejezová
3.2.2025 18:12
Přiznávám, že se při psaní článků spoléhám na přednastavený korektor. Díky němu pak někdy "víří výři". Co se týká děvčat připadaly– i . Tak původní věta zněla: Chlapci a děvčata si připadali. Pak jsem část textu změnila. Děvčata chudinky změkly, aniž jsem si všimla. ? Když po sobě čtu text, mám někdy provozní slepotu. Nevidím co je napsané, ale co si myslím, že je napsané. Děkuji všem, kterým se mé texty líbí a prominou mi občas nějaké chybičky.
Zdenka Jírová
3.2.2025 00:32
Já jsem prožila krásné taneční, mám na ně hezké vzpomínky a můj tanečník se stal později i mým manželem na dalších 30let.
Dana Puchalská
2.2.2025 16:13
Článek je moc hezký a čtivý. Já taneční vyloženě potrpěla. Nebyl to můj šálek čaje. Ale musela jsem, žádné výmluvy nepomohly.
Jitka Caklová
2.2.2025 10:15
Navíc, když jeden "pozorný" íčkař upozornil jednu autorku na chybné i/y, odpověděla mu omluvou, že vyrůstala na Slovensku a nevím, nepamatuji, že až po svatbě přišla do Čech.
Jitka Caklová
2.2.2025 10:08
A paní Jírová, Váš příspěvek, na můj příspěvek, který sem podle Vás nepatří, s tématem článku souvisí???
Zdenka Jírová
2.2.2025 00:57
Paní Caklová, Československem už jsme byli, psali jsme česky, tak proč bychom si měli zvykat na jiný pravopis i kdybychom se opět stali Československem? Navíc to sem vůbec nepatří.
Eva Mužíková
1.2.2025 21:40
19.40..Jitko, tak to cítím i já. Paní Anno, diky za vzpomínku. Já jsem do tanečních nechodila, snad proto, že nebylo kde. Ale nelituji, vše jsem se naučila. Jen polku a valčík moc ráda nemám, zvláště když je sál přeplněný a nejde to rozjet.
Jitka Caklová
1.2.2025 19:46
:-) Vzpomenete si, až budeme znovu Československo, jak si budeme zvykat na jiný pravopis. :-)
Jitka Caklová
1.2.2025 19:40
Já to tedy také přežiji, ale jsem toho názoru, že nejsme ve škole a nepíšeme diktát. Vím jaký to je pocit, když napsání článku věnuji čas, řeknu si, že se mi povedl a pak mi někdo "dá stoličku" kvůli něčemu, co s tématem článku nesouvisí a ještě otravovat Redakci o opravu. Patřím k těm, kterým to na těchto stránkách nepřijde důležité.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA