Ilustrační foto: Pixabay
Můj seniorský rok 2025
27. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
29.1.2025 18:45
Děvčata, moc vám děkuji za komentáře. Soni, ani nevíš, kolik práce mi kolikrát dají jazyky. Mořím se se švédštinou, hrůza. Blanko, prostě, jaký si to udělám, takové to mám, jak máš uvedeno.
Soňa Prachfeldová
28.1.2025 13:46
Inko milá, tak krásně jsi zaveršovala a já ti věřím každé slůvko. ♥
Blanka Lazarová
27.1.2025 21:56
Pěkné rýmování a nechť se daří plnit si všechna přání. Hodně zdraví do dalších let vám oběma. :-)
Eva Mužíková
27.1.2025 16:38
Ingrid, Tvá básnička je skvěĺá, potěšila jsem se celá. Pryč je leden, to to letí, zvládni druhý a i třetí. Plány máš svázané v basničce jak v uzlíčku, nepromarni děvce milé ani jednu chviličku. Zdraví vás obě velice, liberecká Bertice
Marie Měchurová
27.1.2025 15:12
Básnička je hezky milá, smělé plány nastínila. Ať se všechno vydaří, to vám přejí Íčkaři.
Anna Potůčková
27.1.2025 14:33
Hezká básnička. Tak necht na konci roku při zůčtování je napsáno zlatým písmem SPLNĚNO. Jinak oběma k narozeninám přeji všechno nejlepší, hodně zdraví a Tobě navíc k dnešnímu svátku totéž.
Daniela Řeřichová
27.1.2025 13:52
Milá Ingrid, díky za optimistické verše, posílám i přáníčko oběma sympatickým sestřičkám k narozkám. A těším se na další setkání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA