Kostel Očišťování Panny Marie v Dubu nad Moravou. FOTO: xkomczax – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, wikimedia
Moje II. pololetí roku 2024 - kulturně
3. 2. 2025I ve druhém pololetí loňského roku jsem se snažila žít kulturou. Zde je důkaz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
3.2.2025 19:26
15. 8. - Stačilo zazvonit na faře. Zdejší kněz je velmi vstřícný a ochotný. V letní sezoně o víkendech funguje průvodcovská služba místních seniorů. Otec Vrbík byl zavražděn v roce 2002. Alej je dnes už pěkně vzrostlá.
Dagmar Vargová
3.2.2025 07:10
Omlouvám se za 3*, omylem jsem se dotkla hodnocení, když jsem "rolovala" na začátek článku. Neuvědomila jsem si, že jsem byla stále přihlášená. Dala bych 5*.
Dagmar Vargová
3.2.2025 07:03
Pestrý a bohatý výčet akcí. Ale škoda, že právě jen výčet bez fotografií, stejně jako u Vašeho článku o kultuře v I. pololetí. Mně se hodně líbí Vaše krásné povídání o Římě (oba články), které jsem si přečetla na Vašem profilu, bohužel dosud zde nezveřejněné. Tak pokud se tady někdy objeví, snad budou i s fotkami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA