Ilustrační foto: Pixabay
Pravdivý příběh ze života (mladší dítko)
28. 1. 2025Můj zdárný syn Jakub je sice mladším dítkem, ale je to hodně dávno, co jsem mu měnila plíny.Tento týden mi sám od sebe zavolal!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
30.1.2025 18:30
Zuzano, prohlédla jsem si na internetu některé stránky Vašeho syna. Jeho tvorba se mi líbí. Nemám důvod lichotit.
Hana Rypáčková
30.1.2025 08:50
Ano, jízda v autě je pro děti čas pokecat si s matkou. Já to nemám ráda, sama nechávám telefon zvonit a nechápu , že se nesousťředí na jízdu. Ale jobovky z jejich života se dovídám až po vyřešení. Nechtějí mne vyděsit.. Mám mít klidné stáří. Takže jiné auto? No, bourali jsme trochu. Vyřešeno. Vlastně se nezlobím. Jen divím.
Jitka Caklová
30.1.2025 06:24
Článek vnímám jako obyčejnou honbu za penězi. S porouchanými brzdami a je jedno zda na silnici v Horní Dolní, nebo na dálnici v Německu či jinde, je hazard se životem nejen svým, ale i druhých. Kam se poděla láska?
Zdenka Jírová
29.1.2025 01:26
S dcerou z Prahy si voláme skoro denně, místní dcera volá jen když něco potřebuje. Ne, že by nechtěla, ale jezdí po celé republice, má neustále schůzky, tak říká, ať zavolám, mám dost času. Nechci ji zdržovat, volám, když potřebuji něco já.
Eva Mužíková
28.1.2025 18:42
Podívala jsem se na některé fotky ( Černobílé léto), ale pro takovýto druh malby " nemám oči ". Proto také, když něčemu nerozumim, nehodnotím.
Eva Mužíková
28.1.2025 18:12
Paní Zuzano, mně volá syn několikrát týdně, vždy mne to potěší. Já mu během dne volat " nesmím", rušila bych ho v práci a stejně by hovor byl uspěchaný, tak jako ten Váš. Váše články, když je nepřehlédnu si vždy ráda přečtu. Zdravim,
Sylva Wiedel
28.1.2025 15:44
Hezký článek, který navíc působí jako absolutní pravda. Vždycky žasnu, kolik talentovaných spisovatelů a spisovatelek působí v této skupině. Děkuji za pohlazení duše.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA