Ilustrační foto: Pixabay
Pravdivý příběh ze života (mladší dítko)
28. 1. 2025Můj zdárný syn Jakub je sice mladším dítkem, ale je to hodně dávno, co jsem mu měnila plíny.Tento týden mi sám od sebe zavolal!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Zajícová
28.1.2025 14:37
...pro ty, které zajímá tvorba mého syna... Jakub Hubálek se jmenuje ?
Soňa Prachfeldová
28.1.2025 13:40
Život nám píše příběhy. I můj nejmladší vnuk 7letý také maluje, ale musí mi vysvětlit co, samé příšerky , ale hlavně hovoří podobně. Dobře, dobrý, nic atd. Ale, abych byla spravedlivá, 15letá vnučka také moc řečí nenadělá, je to obdobné. Tak přeji vašemu synovi, aby dobře prodával obrazy, protože náklady na výstavy jsou obrovské.
Vlasta Ledlová
28.1.2025 13:39
a má před sebou delší cestu. Nebo pokud jde sama na delší procházku a taky když někde musí čekat.
Vlasta Ledlová
28.1.2025 13:34
Vaše telefonní hovory se synem mi něco připomínají. Mně dcera obvykle zavolá, když řídí auto a je v něm sama
Zdenka Soukupová
28.1.2025 12:40
No, to bylo hezké popovídání. Přeju Kubovi spolehlivější dopravce při příští akci. :-)
Jana Kollinová
28.1.2025 12:37
Rozhovor s dospělými dětmi má svá jedinečná specifika. Znám to z vlastní zkušenosti. Přiznám se, že jsem dychtivě dočetla a hledala přílohy, kde by bylo některé z děl Vašeho syna, ale chápu autorská práva, ale možná příště odkaz na některou z výstav synových děl by potěšil nejednoho íčkaře. Mě určitě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA