Ilustrační foto: Freepik
Taneční dozvuky
24. 1. 2025V době, ve které se odehrál tento příběh, byla v okolí mého bydliště v plném proudu těžba uranu. Okolnosti tomu chtěly, že jsem tenkrát pracovala na ředitelství dolů jako admistrativní pracovnice. Mým nadřízeným byl všemi kolegyněmi obávaný Bedřich M., takový "studený čumák."
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
25.1.2025 09:11
Evo, omlouvám se, že jsem do Tvého hezkého příspěvku vnesla stín. Jsem ze staré školy, kde majetek byl živobytím, nikoliv bohatstvím. Nám ani veterinář s dlouholetou praxí nepomohl. Ještě jednou omluva.
Zdenka Jírová
25.1.2025 00:31
Já vždy četla, že pomoci krávě při telení může jen chlap, protože to vyžaduje značnou sílu. 6e jsi to dokázala jako žena, ti hodně fandím. Hlavně, že to dobře dopadlo pro vás obě.
Daniela Řeřichová
24.1.2025 21:36
Evo, ty ses prostě narodila s citem pro pomoc druhým. Lidem i zvířátkům. Vážím si tě moc.
Eva Mužíková
24.1.2025 20:11
Soni a Jitko ďiky. S mým věkem má akce nesouvisela, měla jsem za sebou už léta praxe jako zootechnička.
Eva Mužíková
24.1.2025 19:39
Vždy, když píši nějaký článek nebo rýmovačku, tak se už těším na vaše reakce. O mnohých z vás vím, že " nezklamete" a moji tvorbu podpoříte. Moc vám za každý přispěvek děkuji tady u článku, na chatu by mi to připadalo jako upozorňováni na to, že jsem cosi vytvořila. Takže Eleno, Libuško, Blanko, pani Zuzko,Hanko, Vandi, Lenko, Aleno, Aničko, Dano, Marie, Věrko, Líbo, Jani a Alenko potěšily jste mne a děkuji vám. Bertice
Jitka Caklová
24.1.2025 19:35
Evo, hezká příhoda s krásným koncem. Na to, jak jsi byla mladá a hned věděla o co jde, stálo při Tobě velké štěstí. Protože jak píše Vanda a ona tomu opravdu rozumí, není kráva jako kráva. Nám se jednou telila, byl u toho veterinář, dva chlapi táhli a ani pro telátko ani pro kravičku to nedopadlo dobře. Tehdy jsem poprvé slyšela kravičku brečet Byl to smutný konec jedné epizody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA