FOTO: Dana Straková
Blue Monday
22. 1. 2025V neděli jsem měla narozeniny, jak řekla moje sestra Eva, poslední holčičí. To už pak budu kluk? Je pravda, že když jsem si šla večer lehnout, tak jsem si zrovna říkala, že to snad ani není možné, že už jsem tak stará, vždyť si připadám jako holka,
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
23.1.2025 13:17
Článek má švih a spád... Četla jsem s chutí ale nějak jsem zapomněla se vyjádřit v diskuzi . Já to ale vedu... :-)
Dana Straková
23.1.2025 08:17
Děkuji všem za milé příspěvky, jsem ráda, že vás baví moje články číst. Tenhle je od toho, co tady jsem devadesátýdevátý. Tak snad mě brzy něco úžasného napadne, abych vás pobavila ještě po sté :-)
Zuzana Pivcová
22.1.2025 21:18
Všechno nej, Dano, mě takhle kdysi zaskočila třicítka. No, a pak jsem s holčičím pocitem vydržela ještě docela dlouho.
Marie Seitlová
22.1.2025 18:00
Dano, přeji ještě jednou vše nej,nej,nej k narozeninám. Pěkně napsaný článek, ráda je čtu.
Alena Velková
22.1.2025 10:19
Dano, taky gratuluju a věř tomu, že holka budeš pořád, i bez Trumpa :-)
Jana Šenbergerová
22.1.2025 09:57
Jako vždy, nezklamala jste mě. Dodatečně vám přeji všechno nejlepší k narozeninám a ať vám chuť psát vydrží co nejdéle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA