Všechny fotografie: Z osobního archivu Hany Rypáčkové
Taneční hodiny
22. 1. 2025Když vzpomenu na své taneční v roce 1961 až 1962, vybaví se mi spíš naše parta lyžařská. Taneční byly v sobotu a to my vyjížděli na Kubovku, často v dobytčáku připojeném k vlaku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.1.2025 06:11
Hani, co Tě znám, tak vím, že jsi moje krevní skupina a proto dík, že jsi ♥ !
Hana Polednová
25.1.2025 16:59
Hani, byla jsi rebelka a skoro jsi se nezměnila. Když čtu v poslední době tvé příběhy, připadáš mi jak ta pubertální holka, ale myslím to v dobrém.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.1.2025 11:58
Ráda vzpomínám na první lyžování na šumavském Špičáku ale i na první taneční.
Marie Měchurová
23.1.2025 18:38
Hanko, já asi raději vzpomínám na začátky lyžování, i když jsem po tanečních vymetala čaje, zábavy a plesy.
Věra Ježková
23.1.2025 17:03
Hezká vzpomínka. Já jsem do tanečních chodila jen proto, že to v té době byla téměř povinnost. Tanec není nic pro mě.
Jitka Hašková
23.1.2025 16:38
Hanko, chodila jsem do tanečních jen o něco dříve - 1960 - 61. Džajv se tenkrát učil nově. Byly to krásné časy.
Dana Puchalská
23.1.2025 14:51
Jejda, taneční...
Byly pro mně jako trest , jak já tam nerada chodila. Když konečně skončily to bylo radosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA