FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Zuzany Zajícové
Mám dvě děti. Jako paní Palachová...
21. 1. 2025Mít děti je nejvíc. Aspoň já to tak cítím. Mít dvě zdravé, chytré, hodné a krásné děti je tak moc, že to nedokážu popsat...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Hrádková
31.3.2025 13:12
Dobrý den, nějak nechápu ty komentáře k příspěvku výše. Paní pouze připomenula burcující oběť jana Palacha. Reagující paní Vargová ani neví, že Palach byl student filosofické fakulty, ne medicíny.
Jitka Caklová
26.1.2025 11:40
Správně Honzo, od této chvíle už jen pochvalné příspěvky jsou povolené!!!! HOWGH!
Jan Raška
26.1.2025 11:27
Souhlasím s paní Danou Strakovou, že už by to opravdu stačilo. Hezký příspěvek, který byl napsán od srdce, rozpoutá takovou nesmyslnou bouři. Stále nové a nové komentáře už ani nejsou věcné ale spíše trapné. Tak bych už opravdu poprosil o ukončení diskuze. Děkuji.
Jitka Caklová
26.1.2025 09:52
:-) :-) :-) Ano, vždy musí přijít někdo "svatý", kdo dobru i zlu udělá přítrž a aby toho nebylo málo, tak jako návdavek, přidá ještě svoji "pravdu" :-) :-) :-)
Dana Straková
26.1.2025 07:57
No tak už by to snad stačilo ne? Už jste se k tomu vyjádřili, tedy pardon, spíš vyjádřily všechny, co to považovaly za nutné. Já k tomu původně nic psát nechtěla, snad jen poděkovat za článek a vzpomínku, ale ta smršť, co se tady strhla se mi vůbec nelíbila a tak jsem do toho nezasahovala. Ale když tedy každá, tak já taky. Děkuji Zuzko za odvahu napsat k tak závažné události něco, s čím každá matka musí souhlasit. A také děkuji za odvahu svěřit se se svým štěstím, že máte zdravé, chytré a úspěšné děti. Bohužel jak je vidět, to se stále v této společnosti neodpouští...
Olga Škopánová
26.1.2025 07:55
Paní Kollinová a to mi vyhrožujete, nebo mi prorokujete jen samá pozitiva?
Jana Kollinová
25.1.2025 21:48
Omlouvam se autorce clanku za zneuziti diskuzniho prostoru, ale nemobu se ubranit sdileni slov meho pana profesora cestiny k doplneni predesleho prispevku " jazyku zlolajny". Berte jako metaforu.
Jana Kollinová
25.1.2025 21:35
19:15 Pani Skopanova i bez vestecke koule nechtejte vedet co vas ceka
Jitka Caklová
25.1.2025 15:23
H.R. KAŽDÁ láska je bezpodmínečná. Pokud existují podmínky, není to láska, ani ve vztahu matka - dítě. Například, "Když budeš hodná/ný, budu tě mít ráda."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA