Ilustrační foto: Freepik
Ze zápisníku starého muže: Nevěra a rozchod
25. 1. 2025Starý muž potkal známou, dlouhé roky neviděnou. Zapovídali se. Pak osaměl a přemýšlel o podobných osudech jejích i jiných známých a konfrontoval vše s poznatky vlastními.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
25.1.2025 13:58
Zajímavým stylem napsaný článek o velmi vážných životních rozhodnutích, chybách a zkušenostech. Proč zajímavý styl? Je to řeč otazníků. Otazníků, které nás provází každodenním životem a málokterý z nich, v okamžiku kdy byl položen, nabízí odpověď, protože ve chvíli, kdy je rozhodnuto, nezávisle na tom zda správně neb ne, otazník ztratil to podstatné, naději.
Jitka Caklová
25.1.2025 10:53
:-) :-) Nevím čím myslel můj první manžel a jestli byl svatý. Po sedmadvaceti letech manželství jel do lázní, nevím zda jako lovec, nebo ulovený, ale faktem je že domů už se nevrátil. Po několika krátkodobých pobytech u dalších žen by rád domů, ale nebylo cesty zpět. Nakonec zůstal sám. Nepřátelství mezi námi nevzniklo a naše dospělé děti od táty na mámu neslyšely křivého slova, spíše naopak. Nikdo, ani já nevím, kdo z nás dvou to měl v našem společném životě snadnější.
Jindřich Berka
25.1.2025 10:15
Chlapi, je třeba myslet hlavou nikoliv hlavičkou. Pokud někdy zhřešíte, tak to může i posílit vztah. Třeba si uvědomíte, že máte doma poklad. Musíte si, ale dávat obrovský pozor, aby se to neprovalilo a pokud se to přeleje do vážného vztahu, tak honem od ní utíkejte. Také jsem nebyl svatý, ale zjistil jsem časem, že to zato nestojí. Jindra
Jitka Caklová
25.1.2025 09:33
Rozum bez lásky je dobrý sluha, ale špatný pán. Při vstupu do manželství zcela určitě.
Jitka Caklová
25.1.2025 08:44
Konečně slovo muže k léty neřešitelnému tématu. Je jedno zda muž či žena, problém vznikne když spojí svůj život s představou, chcete-li s ideálem, o ní/o něm. Když se ona představa nenaplní, kdo koho zklamal? Tuto otázku nechť si položí každý sám. Není jednoduché přiznat sám sobě, že jsem zklamal/a sám/sama sebe, jen proto, že moje představa se nenaplnila. Základ je láska. Zalíbení, zamilovanost, vyprchá, ale láska zůstává v dobrém i v tom horším ♥♥♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA