Nálepkování
Ilustrační foto: Pixabay

Nálepkování

26. 1. 2025
komunismus společnost životní postoj
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dušan Brabec
Variabilita lidských osudů je zkrátka bezbřehá. Podstatné je, aby sám jedinec byl se svým životem, s tím co v něm vykonal a prožil, vyrovnaný, a tím pádem spokojený. Ostatní je jen kolorit...
Jitka Caklová
Do třetice: Mezi Katolickou církví a Komunistickou stranou nevidím rozdíl. V K.C. vládne dobro i zlo ve jménu Boha, v K.S. vládne dobro i zlo ve jménu prospěchu. HOWGH!!!
Jitka Caklová
A já se ptám: Byla to statečnost ???, nebo bezohlednost k vlastnímu dítěti. Co vy na to?
Jitka Caklová
Mám jiný příběh: Můj tchán byl zakládajícím členem KSČ a stal se aktivním členem. Za války, coby táta dvou dcer byl vězněn v koncentračním táboře. Domů se vrátil po 2. světové válce, zplodil ještě syna a dál jako dělník byl aktivním členem KSČ. V roce 1962, kdy jeho syn měl nastoupit na studia, hodil soudruhům prospěchářům Rudou knížku na stůl se slovy, "za tenhle šlendrián, který jste z KSČ udělali, lidé v koncentráku neumírali". Dál zůstal dělníkem, jakým se celoživotně stal i jeho syn.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%