Ilustrační foto: Pixabay
Nálepkování
26. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dušan Brabec
26.1.2025 11:30
Variabilita lidských osudů je zkrátka bezbřehá. Podstatné je, aby sám jedinec byl se svým životem, s tím co v něm vykonal a prožil, vyrovnaný, a tím pádem spokojený. Ostatní je jen kolorit...
Jitka Caklová
26.1.2025 11:12
Do třetice: Mezi Katolickou církví a Komunistickou stranou nevidím rozdíl. V K.C. vládne dobro i zlo ve jménu Boha, v K.S. vládne dobro i zlo ve jménu prospěchu. HOWGH!!!
Jitka Caklová
26.1.2025 10:41
A já se ptám: Byla to statečnost ???, nebo bezohlednost k vlastnímu dítěti. Co vy na to?
Jitka Caklová
26.1.2025 10:35
Mám jiný příběh: Můj tchán byl zakládajícím členem KSČ a stal se aktivním členem. Za války, coby táta dvou dcer byl vězněn v koncentračním táboře. Domů se vrátil po 2. světové válce, zplodil ještě syna a dál jako dělník byl aktivním členem KSČ. V roce 1962, kdy jeho syn měl nastoupit na studia, hodil soudruhům prospěchářům Rudou knížku na stůl se slovy, "za tenhle šlendrián, který jste z KSČ udělali, lidé v koncentráku neumírali". Dál zůstal dělníkem, jakým se celoživotně stal i jeho syn.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA