Všechny fotografie: Marie Měchurová
Kittenbergerovy zážitkové zahrady v Dolním Rakousku
15. 1. 2025Musím se přiznat, že se ze mě na tomto portálu stal "závislák" na psaní článků a jiných příspěvků. Protože ta letošní zima je taková neslaná, nemastná, a žádné zimní radovánky se nekonají, zabrousila jsem do archivu a vrátila jsem se k loňskému 1.máji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
18.1.2025 17:27
Moc hezké, určitě je za tím spousta práce, ale kdo miluje zahrady a květy, dělá to rád. A příroda se odvděčí. Takovýto krásný výlet je přesně pro lidi jako vy, Maruško.
Alena Tollarová
15.1.2025 20:03
To by se mi taky líbilo. Ale mlok určitě není mlok, ale překrásná ještěrka zelená.
Blanka Lazarová
15.1.2025 17:51
Marie, nádhera. Hned jsem se podívala na mapu, kde to je. Z Brna kousek 130 km, 2 hod. autem. Super výlet. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA