FOTO: Vygenerováno pomocí AI
Dávat si novoroční předsevzetí nebo si stanovovat malé cíle?
9. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
12.1.2025 18:46
Stanovuji si malé cíle. Stačí mi to. Nejhezčí věta z Vašeho článku - vyprášit do lesa negativní energii. Více se usmívat, věřit si. Krok za krokem, pomalu jít k cíli. Být spokojený sám se sebou není zas tak málo....
Eva Sýkorová
11.1.2025 12:08
Omlouvám se za 3*, chtěla jsem dát 5, ale právě jedu vlakem, tak jsem se holt netrefila.
Eva Sýkorová
11.1.2025 12:04
Jsem pro malé, každodenní cíle., u mě hlavně cvičení a ujít aspoň 3 km. K činnostem p. Berky bych přidala ještě setkání s přáteli a bývalými kolegy a kolegyněmi. Pestrý život v důchodu je moc fajn.
Marie Faldynová
10.1.2025 09:18
Předsevzetí? Při mé povaze zbytečná snaha, ale nějaké úkoly si dávám, potěšit sebe nebo druhé je povzbuzující. Mně se moc líbil Váš článek o Štědrém dnu v nemocnici. Takové pochopení se dnes málo vidí. Nemusíme ohromit svět, potěšit druhého má větší cenu.
Dagmar Vargová
9.1.2025 17:31
Pane Berko, naprosto Vás chápu. Má to něco do sebe. Za mě: nic si nedávat jako novoroční předsevzetí... proč??? Mám slavit, že jsem o rok starší? Snažím se žít rozumně denně a nějaký přelom roku je mně šumafuk :-). A jak Vás znám z předchozích článků, kde můžu, pomůžu :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA