Ilustrační foto: Pexels
Jesus Christ Superstar se už oprášil, teď může přijít i Úplné zatmění
7. 1. 2025Přestože mám interprety z devadesátek ráda, když jsem se dočetla o přípravách vzpomínkového koncertu na slavné představení muzikálu Jesus Christ Superstar, přepadly mě mírné obavy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
9.1.2025 01:44
Jedno nepsané pravidlo říká: Nevracejte se ve stáří na místa svého mládí. Budete moc zklamáni.
Elena Valeriánová
8.1.2025 14:18
Dostala jsem lístek na toto představení od dcery k Vánocům, naštěstí mi to řekla dřív, protože by se to muselo nějak zorganizovat (péče o manžela a o Rexe), odmítla jsem,z více důvodů, jet. A tak nakonec jeden lístek prodala. Byla jsem na toto představení v lednu 1998, bylo to nezapomenutelné. A mám z první ruky svědectví od dcery, že to loňské se nedá srovnat. Špatný zvuk, dokonce něco bylo zpíváno na playback , účinkujícím nebylo rozumět, prostě opravdu nepodařený počin.
Dagmar Vargová
7.1.2025 17:41
Přesně s těmito názory jsem se setkala ve spoustě článků na Seznamu. Převažovala negativa: špatné ozvučení, zbytečně vyhozené peníze, obrovské zklamání ze zpěváků, jejichž hlasy už nejsou v nejlepší kondici atd. Domnívám se, že tento nepovedený počin přesně vystihuje rčení o tom, že nelze dvakrát vstoupit do stejné řeky :-(. Producent Leoš Mareš se sice omluvil, tím se ale bohužel nic nemění pro všechny ty otrávené lidi, kteří se těšili...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA