Ilustrační foto: pexels a ingimage
Krásná i s brýlemi. Dřívější vada na kráse je nyní plus
18. 1. 2025Brýle bývaly považovány za nutnost, za handicap, nikoli za módní záležitost. V tomto směru se hodně změnilo. Pro mnoho žen jsou nyní žádaný módní doplněk.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
18.1.2025 21:37
Brýle nosím od dětství, není nad zdravé oči, ale je pravda, že dnes se dají brýle vybrat opravdu pěkné. Starší modely si nechávám jako rezervní, mám dost silná skla a bez brýlí bych to měla těžké.
Jitka Hašková
18.1.2025 19:19
Přístup k brýlím se změnil dávno v 60. letech, když je začala nosit zpěvačka Naďa Urbánková.
Jitka Caklová
18.1.2025 18:38
:-) :-) Evo, časy se mění, když jsem toto napsala před pár lety, málem jsem byla ukamenovaná. Ale můžu Tě uklidnit, dnes už mě to nebolí. :-) :-) :-)
Eva Mužíková
18.1.2025 18:04
Já jsem přímo vysazená na to, když někdo nosí sluneční brýle ve vlasech. A že je i mezi námi takových žen několik. Nekamenujte mne, je to jen můj názor.
Zuzana Pivcová
18.1.2025 17:38
Brýle mnoha ženám sluší, ale velké kulaté obroučky, jejichž móda trvá už řadu let, se mi zrovna moc nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.1.2025 15:27
Dámy jsou velmi půvabné i bez brýlí, jak paní O.Š. A brýle jen jejich půvab doplňují.
Dana Straková
18.1.2025 12:55
Je to zvláštní, ale tentokrát musím s paní Škopánovou zcela bezvýhradně souhlasit :-)
Jana Kollinová
18.1.2025 12:52
Každá starší žena se může ozdobit brýlemi a při správné volbě může získat na atraktivnosti. Bez ohledu na komerční účel článku, jde o to lépe vidět a přitom dobře vypadat. Samostatnou kapitolou je byznys se značkovými slunečními brýlemi.
Jitka Caklová
18.1.2025 12:08
Mně v dávné minulosti brýle pomohly při zbavování-se mindráku z velkého nosu. Dnes je nosím, abych lépe viděla. Velký nos už mi nevadí a jestli vadí druhému................................... :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA