FOTO: Z osobního archivu Miloslava Šaška
Můj zážitek roku 2024: Život poutníka
31. 12. 2024Jsem poutník. Letos mi bylo sedmdesát let. Pěšky se procházím po Evropě. S dálkovými trasami jsem začal, bohužel, až před deseti lety. To jsem si zkusil 1000 kilometrů přechodu Španělska po Svatojakubské cestě do Santiaga de Compostela.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslav Šašek
4.1.2025 17:59
Odpověď pro Jana Vrbu
Honzo, děkuji za přízeň. Pořádám přednášky, kde vyprávím o putování, mých příbězích, ale i historii zajímavých míst. Pak jsem vydal čtyři knihy. Všude mám spousty fotografií. Pokud máte facebook, tak mne tam můžete sledovat. Jsou tam informace o přednáškách a i fotografie z cest. Mějte se krásně, Mila.
Jan VRBA
3.1.2025 15:15
Obdivuji Vás, fandím Vám a přeju ještě tisíce kilometrů ve zdraví a v pohodě na toulkách světem.
Krásně dovedete vyprávět, moc hezky se to čte. Bylo by taky zajímavé vidět nějaké fotografie z Vašich cest. Uvažujete o tom? Rád bych taky chodil, ale při chůzi mě bolívají záda (77 let) a tak chci zkusit cestovat na elektrokole.
Daniela Řeřichová
3.1.2025 12:39
Nejen zážitek roku, ale hlavně vaše životní filozofie je následováníhodná.
Martina Růžičková
2.1.2025 20:25
Díky za zajímavý článek. Přeji mnoho kilometrů pohodového toulání naší krásnou vlastí. :-)
Ludmila Černá
2.1.2025 18:27
Trošku mi připomínáte pátera Františka. Ale ten "jen" šel a modlil se. Lidi moc nevyhledával. Naše zemička je nádherná. Moc ji procestovanou nemám, ale ať jedu kam jedu, líbí se mi tam.
Hana Rypáčková
1.1.2025 20:24
To je můj šálek čaje. Cesta Českem je bezva zábava. Setkávám se moc ráda s poutníky. Lidé jsou k nim vstřícní. Taky jsem se celá upocená usadila před chalupou a na dotaz majitele, co potřebuji , jsem si řekla o pivo. Když jsem chtěla platit, divil se, že nemá hospodu. /Ještě vloni to byla hospoda u Lipky/.
Alena Vávrová
1.1.2025 13:27
Poutníci a poutní cesty mne moc zajímají. Děkuji a též vám přeji ještě mnoho šťastných cest.
Miloslav Šašek
1.1.2025 10:41
Vážení, moc děkuji za hezká slova a jsem rád, že se vám článek líbil. Pokud máte Facebook, tak na mém profilu najdete podrobnější, každodenní "hlášení" o té konkrétní etapě + fotky. A kdybyste se chtěli dozvědět ještě více, tak pak vám rád poskytnu mé knihy. Ukázky jsou také na FB. Na FB vkládám též informace o přednáškách - v lednu mne čekají tři.
Mějte se krásně a vše nejlepší v novém roce. A hlavně to zdraví a ať nám to šlape! Poutník Mila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA