Ilustrační foto: Pixabay
Přejeme vám, aby rok 2025 byl rokem velkých radostí a co nejmenších starostí
31. 12. 2024Tak máme za sebou další rok. Jaký byl? Pro někoho radostný, pro jiného možná méně. Ale tak to v životě chodí. Nežijeme v ráji, každý den není posvícení, ale všichni si můžeme udělat den něčím hezký. Ať už je to procházka, návštěva galerie či posezení u kávy s někým, koho máme rádi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
1.1.2025 13:37
Děkuji íčku :-), blahopřeji všem oceněným autorům :-) a všem přeji, ať tu společnou káru táhneme i letos ve zdraví, společně a radostně. :-)
Martina Růžičková
1.1.2025 12:16
Blahopřeji všem výhercům a děkuji za cenu, Moc děkuji redakci za bezvadné soutěže a všem, kteří neváhají svou tvorbou zpříjemňovat dny ostatním. Přeji ve zdraví, spokojenosti a míru prožitý rok 2025. :-)
Věra Lišková
1.1.2025 10:41
Blahopřeji vítězům i účastníkům soutěže, všem na íčku přeji v novém roce 2025 pohodu, zdraví a mnoho důvodů k radosti.
Elena Valeriánová
1.1.2025 10:03
Gratuluji vítězům, těší mě, že mezi vítězi jsou opět lidé, kteří se aktivně zapojují i do "běžného" života zde na íčku. Přeji všem lidem na íčku, ať už se sem chodí jen bavit, tak i těm, kteří se o naši zábavu trpělivě starají, aby rok 2025 byl dobrý a laskavý ke všem lidem dobré vůle.
Irena Mertová
1.1.2025 09:50
Gratuluji všem autorům! A redakci i íčku přeji všechno nejlepší do nového roku, jsem tu moc ráda... :-)
Zuzana Zajícová
1.1.2025 09:38
Tak teď jsem zaskočená... ocenění si moc vážím, to se mi ještě nestalo, abych byla za svoje psaní tak vysoko ohodnocená! Děkuji a přeji nám všem na íčku zdraví a radost z psaní. Dobrý rok 2025!
Alena Tollarová
1.1.2025 09:00
Íčko je jako droga, které jsem propadla už před 12 lety. A takto "postižených" v nejlepším slova smyslu je nás spousta a podle článků nových autorů, kteří přibývají, bude na íčku stále co číst a na co se dívat. Děkuji redakci v čele s Honzou Raškou za denodenní nekonečnou a trpělivou práci s chodem portálu. Gratuluji íčkařce roku 2024 Zuzaně i výhercům posledních soutěží. Mám radost, že se líbil můj příspěvek o zdolání Milešovky.
Věra Ježková
1.1.2025 08:37
Vážená a milá redakce, loňský rok byl pro mě jeden z nejhorších v životě. A velkou bolest ze ztráty nejbližšího člověka i bolesti fyzické mi pomohlo trochu mírnit také íčko – vědomí, že na něm mám několik přátel, i možnost odpoutat pozornost od trápení různými aktivitami. Přeji vám dobrý rok 2025. Všem oceněným blahopřeji. :-)
Marie Ženatová
1.1.2025 08:10
Díky milované "íčko" za to, že vás máme. Ze srdce blahopřeji všem vítězům ♥
Jaroslava Handlová
1.1.2025 01:32
Blahopřeji výhercům soutěží a redakci děkuji za fůru výborných nápadů. Přeji úspěšný a radostný nový rok 2025 celé velké „íčkařské rodině". Na zdraví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA