Ilustrační foto: Pixabay
Mobil, který mluvil
29. 12. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
31.12.2024 11:00
Pěkné, hlavně, že se na to přišlo, ony mluvící mobily některých lidí, třeba na koncertu, to už tak zábavné není.
Eva Mužíková
30.12.2024 20:10
Také s tim svým chytrolínem občas bojuji. Nejvíc mne zlobí, když se mi někdy nedaří vypnout vyzvánění nebo hlasité upozorňování že mám vyčkat na spojení...To bych s ním nejraději švihla.
Libuše Křapová
30.12.2024 09:05
Tady mluvil mobil, na mého syna a skoro snachu auto :-) v létě jeli k nám s půjčeným autem podle navigace. Všechno dobrý do chvíle, než odbočili někam po svém. A ona je nahlas zapomenula! Prý oba byli v šoku, chvíli nevěděli, kdo to na ně mluví :-)
Vladislava Dejmková
30.12.2024 08:51
V mobilu může být nastaveno, že některé "akce" se spouští určitými gesty. Možná to byl i tento případ. Pro nevidomé to může být přínosné. Předpokládám, že v Moudré sovičce funkci "používání gest" vypnuli.
Já na mobilu používám gesto jen v případě, že potřebuji uložit aktuální obrazovku na mobilu. To se mi hodilo třeba při psaní článků o úpravách fotografií na mobilu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA