Korálky dnů všedních i svátečních: Advent
FOTO: D. Řeřichová

Korálky dnů všedních i svátečních: Advent

19. 12. 2024
přátelství stárnutí zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Suchánek
Milé a pravdivé. Je i znát profesní zkušenost.
Alena Vávrová
Vše již bylo napsáno. Děkuji, Danielko ♥♥♥ !
Alena Tollarová
Danielo, zrovna se cítím taková rozbolavělá a z obrazovky mi zpívají vánoční písně Tři tenoři, že je dojem ze čtení Tvého článku tak nějak umocněný, až se mi chce plakat. Není to chvíle, kdy bych si měla pár tanečních kroků vyzkoušet?
Daniela Řeřichová
Děkuji všem za slova porozumění.
Jana Šenbergerová
Nejen čas adventní může být krásný. I ten náš seniorský najdeme v básních. Kdo život miluje, ten si ho užívá, i když mu pokaždé do smíchu nebývá. A to vy zřejmě umíte, tak si každou chvilku užijte.
Miloslava Richterová
Hezké, vřelé, dojemné.. Taky jsem včera myslela na naše dvě maminky a jak to bylo. Ale taky na paní autorku a její kolegyni, na sebe a na stáří vůbec. Děkuji.
Helena Votíková
Včera jsem si článek přečetla a nemohla psát. Klávesnice byla někde v mlze. Vzpomněla jsem svou maminku, milovala kulturu, historii. Danielo děkuji za tak nádherné, lidské a láskyplné povídání.
Jitka Hašková
Danielo, díky.
Jitka Hašková
Danielo, díky.
Anna Potůčková
Moc hezky napsané a hluboce lidské. Tvé články jsou vždy plné lásky, pohlazení a za to moc děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%