Ilustrační foto: Pixabay
V hlavní roli: brambory
3. 2. 2025Alena, dlouholetá kamarádka, jezdí do práce do Prahy vlakem ze stanice Neratovice - sídliště. Auto nechává na nedalekém parkovišti, po návratu z pracovního procesu si vozidlo vyzvedne na cestu domů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Sylva Wiedel
4.2.2025 14:32
Něco podobného se asi stalo opravdu každému z nás. Ale toto je hrozně hezky a vtipně napsané.
Anna Potůčková
4.2.2025 09:40
Život tropí hlouposti. Tak jsem se tomuto veselému příběhu zasmála. Lopotit se s pytlíkem zemáků a nakonec pytlík s pár bramborami skončí v odpadkovém koši. To muselo docela naštvat
Daniela Řeřichová
3.2.2025 22:32
Mám pochopení. Bylo též u mne něco v podobných variantách. Zůstávám hrdá.
Marie Faldynová
3.2.2025 16:00
Připomnělo mi to válečnou anekdotu: Až bude po válce všeho dost, vezmu ten největší hrnec, naplním bramborami, uvařím je, pak ten hrnec postavím na zem a tak do nich kopnu!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA